Hoe We Werken

Bij al onze frames maken wij gebruik van Plexiglas® UV 100. Plexiglas® is duurder dan traditioneel glas maar biedt een uitstekende lichttransmissie,  helderheid en UV bescherming. Op deze manier zijn jouw foto’s en werken goed beschermd en komen ze perfect tot hun recht!

Plexiglas® is daarnaast ook 11 keer breuk vaster dan traditioneel glas.

Al onze frames zijn handgemaakt in ons Atelier in België te Gent door ons team van experten. Onze frames zijn gemaakt uit 100% massief hout met premium afwerkingsmaterialen.

Voor beglazing maken we gebruik van Plexiglas® UV 100 voor uitstekende lichttransmissie, helderheid en UV bescherming.

Als uw bestelling een Passe-Partout karton bevat krijgt u standaard een 4-laags zuurvrij karton van hoogwaardige kwaliteit.  Het is belangrijk gebruik te maken van hoogwaardige Passe-Partout aangezien deze in direct contact staat met het ingelijste werk/foto.

Wanneer u een frame besteld met print ontvangt u een premium foto gedrukt op fotopapier. Deze prints worden door onszelf verzorgd zodat hier ook een perfecte kwaliteit kan gegarandeerd worden.

De rug van onze frames bevat standaard een ophanghaakje. Bij grotere werken wordt  een verstevigende ophanging gemonteerd.

De kleinere frames bevatten standaard een ophanghaakje op de rug waardoor je deze op eender welke spijker gemakkelijk kan ophangen. Indien er nog geen gaten in jouw muur zitten,  niet getreurd ! Elke frame wordt geleverd inclusief ophangmateriaal. Dit kan een zelfklevende spijker zijn van Tesa®  voor kleinere frames of de juiste vijzen voor grotere kaders.

Samengevat kunnen we stellen dat Justframeit voor kwaliteit staat! We zijn dan ook enorm fier op ons producten!

Name it, we frame it! Ons team van experten kan niet wachten om je gesigneerde shirt, vlag , doopkleed.. etc in te lijsten. Het Justframeit team zal met veel zorg en een pronkstuk maken van je textiel.

Om textiel in te lijsten maken wij gebruik van de techniek ‘ zwevend naaien’. Zo kan het textiel worden bevestigd op de passe-partout in een vorm naar keuze!

We proberen het zo eenvoudig als mogelijk te maken om jouw kunst naar ons te verzenden. Bij het plaatsen van de bestelling kan u kiezen om een post-koker of een postdoos te ontvangen, afhankelijk van wat het beste aansluit bij jouw werk. Zit jouw werk reeds goed ingepakt dan sturen we jou enkel een verzendingslabel. 

Alle verzendingen die we uitvoeren zijn voorzien van tracking. Zo weten we altijd waar het werk zich bevindt op weg naar ons Atelier.

Uiteraard!! We hebben zowel fysieke als digitale cadeaubonnen. Als je last-minute een geschenk wil van justframeit.be verzenden we jou een bon via email, de fysieke bon heb je 2 dagen na het plaatsen thuis in de bus. Deze kan volledig zelf ingevuld worden met een persoonlijke boodschap!

Jazeker! Bij het uitchecken van de bestelling is er ruimte voorzien om een notitie achter te laten. Als jouw werk van papier is of een andere kwetsbare materie raden wij echter aan toch met beglazing te werken. Zo is je werk beter bescherm tegen externe factoren.

We bieden jou graag de mogelijkheid een persoonlijke notitie toe te voegen aan de bestelling. Een echte geschenkverpakking bieden we niet aan omdat de kans groot is dat deze beschadiging zou oplopen bij de verzending.

Nog niet! Maar uiteraard kan je altijd ons Atelier bezoeken. Heb je een complexe inlijsting of wil je de mogelijkheden eens overlopen met ons? Aarzel niet om ons te bezoeken. Je kan ons vinden op het volgende adres : industrieweg 114F, 9032 Gent.

Al onze prijzen zijn gebaseerd op de grootte van jouw werk of afgedrukte foto. Zo werken we met 6 categorieën van klein tot groot.  Meer informatie vind je hier.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Verzending
  • Afdrukken ( bij digitale uploads)
  • Op maat gemaakte kader en Passe Partout
  • Een perfecte inlijsting

Onze website berekent automatisch het grootst mogelijke formaat om jouw foto te printen. Het is belangrijk dat jouw foto na het printen nog steeds helder en scherp is.

Het is daarom belangrijk altijd gebruik te maken van de originele foto, de versie met de hoogste resolutie. Als je nog steeds problemen ondervind, aarzel niet om contact op te nemen met support@justframeit.be

De beschikbare formaten worden ook afgerond en onderverdeeld in de prijs-categorieën. Indien je op zoek bent naar een exacte afmeting van de print/passe-partout/kader, laat het ons gerust weten in de opmerking bij jouw bestelling!

Je kan een .jpg-, .jpeg, -tif. of .png-bestand van minder dan 30 MB uploaden. Vervolgens printen en lijsten we het in zoals jij het wil!

Heb je een groter bestand, of lukt het niet om jouw bestand via de website door te sturen? Je kan deze steeds naar ons doorsturen via WeTransfer

Eenmaal je jouw kader ontvangen hebt wil je hem uiteraard zo snel mogelijk aan de muur! Volg onderstaande stappen en in enkele minuten hangen al jouw kaders perfect hoe jij het wilt.

  1. Bepaal waar jouw kader moet hangen. Over het algemeen raden we aan dat om jouw kunst zo op te hangen dat het midden van de kader op 1.5 meter boven de vloer hangt.
  2. Verzamel al de benodigdheden om de werken uit te voeren. Je hebt een schroevendraaier, boormachine, meter en een vijs nodig. Indien je een kleinere kader besteld hebt heb je voldoende met enkel een kleefspijker en meter.
  3. Let’s do this! Monteer jouw ophangsysteem aan de muur en hang je kader.

 

Bij kaders lichter dan 2kg steken wij een kleefspijker van Tesa bij jouw bestelling. Deze zijn eenvoudig op te hangen, lees wel goed de instructies en wacht even voor je de kader aan de spijker hangt.

Bij grotere en zwaardere kaders steken wij steeds een plug met vijs/haak. Kaders groter dan 70×100 krijgen gewoonlijk 2 ophangpunten. Hier zijn dan ook twee pluggen en vijsjes bijgeleverd. Belangrijk is dat je hier een waterpas gebruikt.

 

Uploads : geuploade bestellingen zijn foto’s die we speciaal voor jou printen en inkaderen. Zodat jouw mooiste momenten niet langer verborgen op jouw telefoon moeten staan maar aan de muur kunnen hangen! Als je ervoor kiest om een foto af te drukken wordt deze met de beste inkten en papieren verwerkt.

Opsturen : dit omvat alle fysieke stukken die je naar ons atelier opstuurt om in te lijsten. Zoals originele kunstwerken, reproducties, posters of oude familiefoto’s. 

Volgens de regels van de kunst mag niets van papier, inkt of verf het glas rechtstreeks aanraken. Alhoewel deze regel vaak wordt overtreden kan dit geen kwaad bij posters van weinig waarde of tijdelijke oplossingen.

Wij doen onze uiterste best om de artikels zo waarheidsgetrouw mogelijk te fotograferen. Soms kunnen de kleuren op de foto echter een beetje afwijken van de reële kleuren, afhankelijk van de lichtinval of de instelling van je beeldscherm. Bij de beschrijving van het artikel vind je in ieder geval nog een kleuromschrijving, maar als je toch nog twijfelt over de kleur, stuur gerust een mailtje naar hello@justframeit.be

Je persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van juystframeit.be voor het uitvoeren van de overeenkomst/bestelling, het voeren van een verantwoord klanten- en risicobeheer en eventuele marketingdoeleinden. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt of verkocht. Je hebt altijd recht op inzage en correctie van je gegevens in ons bestand. Neem daarvoor eenvoudigweg contact op met onze klantenservice. Als je een account hebt, log je gewoon in op de site om je gegevens zelf aan te passen.

Natuurlijk! Wij hebben reeds tal van canvassen opgespannen en ingekaderd! Neem eenvoudig contact met ons op via chat, mail of WhatsApp en we bekijken samen hoe we het snelst kunnen afspreken. 

Verzenden van en naar ons is volledig gratis! Wanneer je een kader besteld voor een werk dat je thuis hebt liggen, sturen wij jou gratis een gefrankeerde koker of doos waarin je het eenvoudig naar ons terug kan sturen.

Heb je een speciaal verzoek omtrent levering (internationaal, express, afgelegen plekken,…) laat het ons weten, dan kijken we samen hoe we dit zo veilig en voordelig mogelijk kunnen doen.