Inlijsten marathon nummer

Maak je event extra uniek.

Geef ingekaderde foto’s of voorwerpen mee aan je gasten.

Tijdens je event worden de mooiste momenten vastgelegd op foto. Wij kunnen deze momenten vereeuwigen in een prachtig kader. Denk maar aan Old timer foto’s, trouwfoto’s, marathon nummers of certificaten. Als we de bestanden digitaal ontvangen kunnen we een eerste levering doen binnen de 3 uur.

VRAAG EEN OFFERTE

Waarom bij Justframeit bestellen?

Een event uniek maken is niet gemakkelijk. Met een gepersonaliseerde kader maak je zeker een indruk. Wij zorgen voor de service en de productie, jij voor het toffe idee.

  1. In-house productie

    Dankzij onze eigen transportdienst en in-house productie zijn we van niemand afhankelijk. Hierdoor zijn spoedbestellingen en snelle leveringen mogelijk.

  1. Kwaliteitsgarantie

    Justframeit werkt enkel met de beste materialen. Doordat we het volledige proces zelf uitvoeren ben je zeker van de beste kwaliteit.

  1. Snel & veilig transport

    We bezorgen de ingekaderde werken op jouw event of rechtstreeks aan de gasten. Zo verlies je geen tijd met rondrijden.

“Justrameit was de reddende engel voor mijn expositie. Bedankt voor het nachtwerk! “

ThomasF

Enkele referenties

Onze premium materialen.

Speciale verzoeken zijn steeds mogelijk.

Kaderlijst

Onze kaderlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig hout met premium afwerking. We snijden en verbinden ieder deel op maat, om perfect rond jouw foto of kunst te passen. Zo is iedere kader écht een unicum.

Fotopapier & inkt

Wanneer je kiest voor een digitale upload, printen wij jouw werk op hoogwaardig papier met een 12 kleurenprinter. We valideren de resolutie van de foto tijdens het uploaden, maar dubbel- (en driedubbel!) checken ieder bestand die we ontvangen.  Door deze werkwijze kan jij er zeker van zijn dat jouw foto perfect is!

Passe Partout

We gebruiken een zuurvrije passe-partout om jouw werk te scheiden van de lijst en het Plexiglas®. Nadat je een kleur gekozen hebt snijdt een gecomputeriseerde machine jouw passe-partout op maat. De passe-partout boorden zijn 5cm tot 8cm breed, afhankelijk van de grootte van jouw kunst. Vind je niet wat je zoekt?  Laat het ons weten in de opmerking van jouw bestelling !

Plexiglas® XT Gallery – UV 100 Acrylaat

We gebruiken Plexiglas voor de beglazing van jouw kunst. Hoewel het duurder is dan normaal glas, gebruiken we het omdat het een superieure UV protectie biedt en je kunst beschermt tijdens transport. Daarnaast is Plexiglas zeer licht en prachtig helder !

Ophangsysteem

Kunst ophangen was nog nooit zo eenvoudig. Met het TesaⓇ Slimme Montage Systeem bieden wij een stressvrije manier om je kamer te decoreren. Boren en hamers behoren tot het verleden. En als je opnieuw wilt verven en behangen is dat geen enkel probleem, want met onze innovatieve zelfklevende oplossingen blijf je flexibel.

Fotokarton

We monteren jouw foto op een zuurvrije en verharde ondergrond, wat ervoor zorgt dat het werk steeds strak en ondersteund blijft. We gebruiken een proces waarbij we het werk op een zelfklevend fotokarton bevestigen, waarna het door de rolpers gaat. Op aanvraag kunnen we ook het werk zwevend gaan ophangen, zodat er een diepte ontstaat tussen het werk en de passe-partout.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.