Jij maakt de mooiste foto’s.

Wij maken de mooiste kaders.

Als fotograaf besteed je heel veel tijd aan jouw creatieve meesterwerken. Het printen en uitstallen van jouw werk is het summum van het proces. Wij zorgen ervoor dat jouw werk in de beste kwaliteit straalt en dat je geen kopzorgen hebt dankzij onze uitstekende service. Vraag een offerte aan en maak gebruik van onze voordelige B2B prijzen.

VRAAG EEN OFFERTE

Waarom bij Justframeit bestellen?

Iets laten inkaderen kan een stevig karwei zijn. Wij maken het eenvoudig. Je kan eenvoudig online jouw foto bestanden doorgeven, formaten kiezen en kaders selecteren. Wij zorgen voor de rest.

  1. In-house productie

    Dankzij onze eigen transportdienst en in-house productie zijn we van niemand afhankelijk. Hierdoor zijn spoedbestellingen en snelle leveringen mogelijk.

  1. Kwaliteitsgarantie

    Justframeit werkt enkel met de beste materialen. Doordat we het volledige proces zelf uitvoeren ben je zeker van de beste kwaliteit.

  1. Snelle transportdienst

    We bezorgen de ingekaderde werken graag bij jou thuis of rechtstreeks aan jouw klant. Zo verlies je geen tijd met rondrijden.

“Aanrader voor alle fotografen. Flexibel en topkwaliteit.”

ThomasF

Enkele referenties

Onze premium materialen.

Speciale verzoeken zijn steeds mogelijk.

Kaderlijst

Onze kaderlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig hout met premium afwerking. We snijden en verbinden ieder deel op maat, om perfect rond jouw foto of kunst te passen. Zo is iedere kader écht een unicum.

Fotopapier & inkt

Wanneer je kiest voor een digitale upload, printen wij jouw werk op hoogwaardig papier met een 12 kleurenprinter. We valideren de resolutie van de foto tijdens het uploaden, maar dubbel- (en driedubbel!) checken ieder bestand die we ontvangen.  Door deze werkwijze kan jij er zeker van zijn dat jouw foto perfect is!

Passe Partout

We gebruiken een zuurvrije passe-partout om jouw werk te scheiden van de lijst en het Plexiglas®. Nadat je een kleur gekozen hebt snijdt een gecomputeriseerde machine jouw passe-partout op maat. De passe-partout boorden zijn 5cm tot 8cm breed, afhankelijk van de grootte van jouw kunst. Vind je niet wat je zoekt?  Laat het ons weten in de opmerking van jouw bestelling !

Plexiglas® XT Gallery – UV 100 Acrylaat

We gebruiken Plexiglas voor de beglazing van jouw kunst. Hoewel het duurder is dan normaal glas, gebruiken we het omdat het een superieure UV protectie biedt en je kunst beschermt tijdens transport. Daarnaast is Plexiglas zeer licht en prachtig helder !

Ophangsysteem

Kunst ophangen was nog nooit zo eenvoudig. Met het TesaⓇ Slimme Montage Systeem bieden wij een stressvrije manier om je kamer te decoreren. Boren en hamers behoren tot het verleden. En als je opnieuw wilt verven en behangen is dat geen enkel probleem, want met onze innovatieve zelfklevende oplossingen blijf je flexibel.

Fotokarton

We monteren jouw foto op een zuurvrije en verharde ondergrond, wat ervoor zorgt dat het werk steeds strak en ondersteund blijft. We gebruiken een proces waarbij we het werk op een zelfklevend fotokarton bevestigen, waarna het door de rolpers gaat. Op aanvraag kunnen we ook het werk zwevend gaan ophangen, zodat er een diepte ontstaat tussen het werk en de passe-partout.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.