Just Frame it! 5 objecten die je kan laten inkaderen.

Ontdek hier 5 dingen die je kan laten inkaderen. Van kunst tot trouwfoto’s. Wij kaderen alles in! Gratis levering. Gratis ophangsysteem. Handgemaakt in België, al vanaf €39.

Kaders zijn van alle tijden en horen in elke woning thuis. Het is de uitgelezen kans om je interieur echt persoonlijk te maken. Een kunstwerk dat je hart vult met vreugde of een herinnering die je in een handomdraai enkele jaren terug in de tijd stuurt, het kan allemaal. Je herinneringen zijn er in alle vormen, maten en materialen. Ingekaderde foto’s zijn slechts het topje van de ijsberg, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vind je alvast enkele tips over wat je allemaal kan laten inkaderen.

1.     Herinneringen aan je favoriete vakantie

Die ene vakantie aan de Atlantische Oceaan is al even geleden. Jouw zomerse vakantiekiekjes vervoeren je in enkele seconden terug naar dat parelwitte strand met de mediterraansblauwe zee. Het ritmische geluid van de razende golven weerklinkt in je oren en de zilte geur overvalt je zintuigen. Een ervaring als deze hoort aan jouw muur in een stijlvol kader. Je kiest eerst een kader uit de meer dan 25 stijlen die we aanbieden, vervolgens upload je jouw foto en wij doen de rest. Wij leveren jouw afgewerkte frame binnen 2-5 werkdagen thuis af.

vakantiefoto inkaderen

Vakantiefoto’s zijn herinneringen om te koesteren. Laat ze voor jou inkaderen. 100% op maat. Gratis levering.

2.     Creativiteit in een kader op maat

Kunstwerken en kaders gaan hand in hand zoals verfspatten en Jackson Pollock. Kunst bestaat in alle vormen en maten. Een kader op maat is de oplossing om jouw kunst in de verf te zetten. Wist je dat naast tekeningen en schetsen ook kunstwerken op canvas ingelijst kunnen worden? Bij justframeit.be kan je zelf jouw ideale kader op maat samenstellen. Wij bezorgen jou een reeds gefrankeerde postdoos of -rol zodat je jouw schilderij veilig kan opsturen. Je kiest zelf de kaderstijl en wij leveren het ingekaderde werk binnen 5 werkdagen aan huis.

Sketch inkaderen

3.     Een legendarisch voetbaltruitje

Truitje of t-shirt laten inkaderen

Een voetbalshirt kan veel herinneringen met zich meedragen. Het zij een shirt van je favoriete club in hun laatste kampioensjaar of het truitje waarin je zelf je eerste goal hebt gescoord. De grasgroene vlekken krijg je er al lang niet meer uit, gelukkig zijn de handtekeningen nog haarscherp. Dit kostbaar stuk textiel hoort met de grootste zorg en liefde behandeld te worden. Onze experten bevestigen jouw truitje op een passe-partout naar keuze via een techniek genaamd ‘zwevend opnaaien’. Lees hier meer over onze werkwijze. Klik hier om een tshirt te laten inkaderen.

4.     Je felbegeerde diploma

Cadeautip moederdag diploma inkaderen

Na jaren die bloed, zweet en tranen gekost hebben is je diploma de ultieme beloning. Jouw harde werken wordt via dit getuigschrift tentoongesteld en verdient een prominente plaats in je interieur. Je mag trots zijn op je prestaties en in een oogopslag vervul je jezelf met de nodige motivatie om door te zetten. Je diploma laten inkaderen bij justframeit.be is kinderspel en kan al vanaf €39, inclusief levering en TesaⓇ Slimme Montage Systeem.

5.     Huwelijksfoto’s om nooit te vergeten

Trouwfoto inkaderen

Jullie allermooiste dag, daar horen uiteraard prachtige foto’s bij.  Jullie eerste kus, het moment waarop jullie de taart aansnijden, de fotoshoot nadien, … De keuzes zijn eindeloos! Je hart gaat bij het zien van deze foto’s een stukje sneller slaan. Je ervaart het gelukzalige gevoel elke keer opnieuw. Deze viering van liefde hoort aan de muur in een kader op jullie maat. Je kiest zelf jouw gewenste kaderstijl. Wij voorzien een high quality print en bouwen je kader op maat in onze studio.

Tip: Waarom zou je maar één foto kiezen? Maak een collage met je lievelingsfoto’s. Hulp nodig? Neem contact op, we helpen graag!

Upload jouw werk digitaal of stuur ons jouw object op. Kies de kaderstijl en een passe-partout die perfect bij je passen. Alles naar wens? justframeit.be doet het harde werk. Wij bouwen jouw kader op maat en sturen het binnen 5 werkdagen gratis naar je op!

Hoe werkt het

Iets laten inkaderen kan een stevig karwei zijn. Wij maken het eenvoudig. Ontdek onze collectie kaders en kies jouw favoriet. Wij kaderen jouw kunst in en bezorgen deze bij je thuis.

1. Bestel

Trek een foto van jouw kunst (of gebruik een voorbeeld) en bekijk hem op voorhand in onze kaders. Kies jouw favoriete kader.
Bekijk de frames

2. Verstuur

We bezorgen jou een reeds gefrankeerde postdoos of postrol zodat je jouw kunst veilig kan op sturen. Verzending is altijd gratis.
Start framing

3. Geniet

Je ontvangt jouw prachtig ingekaderde kunst binnen de 3-5 werkdagen, klaar om op te hangen.
Bekijk het proces

Leave a Reply