Instakader instagram kader

De insta-kader

Het perfecte formaat voor elk moment.

Wil je jouw interieur graag een personal touch geven? Starten aan een collectie herinneringen? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Met onze insta-kader ben je gegarandeerd tevreden. Het formaat is ideaal en past in elk interieur. De premium kwaliteit van onze kaders zal je nergens anders vinden.

 

START NU

Hoe werkt het

Iets laten inkaderen kan een stevig karwei zijn. Wij maken het eenvoudig. Ontdek onze collectie kaders en kies jouw favoriet. Wij kaderen jouw foto in en bezorgen deze bij je thuis.

 1. Bestel

  Upload jouw foto en bekijk hem op voorhand in onze kaders. Kies jouw favoriete kader.
  Bekijk de frames

 1. Printen en inkaderen

  We printen jouw foto in hoge kwaliteit en kaderen de foto in. Je krijgt er gratis een handig ophangsysteem bij.
  Start framing

 1. Geniet

  Je ontvangt jouw prachtig ingekaderde foto binnen de 3-5 werkdagen, klaar om op te hangen.
  Bekijk het proces

“Prachtig ingekaderd en op tijd geleverd. Bedankt @justframeit.be”

ThomasF

Populaire kaders

Onze premium materialen.

Kaderlijst

Onze kaderlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig hout met premium afwerking. We snijden en verbinden ieder deel op maat, om perfect rond jouw foto of kunst te passen. Zo is iedere kader écht een unicum.

Fotopapier & inkt

Wanneer je kiest voor een digitale upload, printen wij jouw werk op hoogwaardig papier met een 12 kleurenprinter. We valideren de resolutie van de foto tijdens het uploaden, maar dubbel- (en driedubbel!) checken ieder bestand die we ontvangen.  Door deze werkwijze kan jij er zeker van zijn dat jouw foto perfect is!

Passe Partout

We gebruiken een zuurvrije passe-partout om jouw werk te scheiden van de lijst en het Plexiglas®. Nadat je een kleur gekozen hebt snijdt een gecomputeriseerde machine jouw passe-partout op maat. De passe-partout boorden zijn 5cm tot 8cm breed, afhankelijk van de grootte van jouw kunst. Vind je niet wat je zoekt?  Laat het ons weten in de opmerking van jouw bestelling !

Plexiglas® XT Gallery – UV 100 Acrylaat

We gebruiken Plexiglas voor de beglazing van jouw kunst. Hoewel het duurder is dan normaal glas, gebruiken we het omdat het een superieure UV protectie biedt en je kunst beschermt tijdens transport. Daarnaast is Plexiglas zeer licht en prachtig helder !

Ophangsysteem

Kunst ophangen was nog nooit zo eenvoudig. Met het TesaⓇ Slimme Montage Systeem bieden wij een stressvrije manier om je kamer te decoreren. Boren en hamers behoren tot het verleden. En als je opnieuw wilt verven en behangen is dat geen enkel probleem, want met onze innovatieve zelfklevende oplossingen blijf je flexibel.

Fotokarton

We monteren jouw foto op een zuurvrije en verharde ondergrond, wat ervoor zorgt dat het werk steeds strak en ondersteund blijft. We gebruiken een proces waarbij we het werk op een zelfklevend fotokarton bevestigen, waarna het door de rolpers gaat. Op aanvraag kunnen we ook het werk zwevend gaan ophangen, zodat er een diepte ontstaat tussen het werk en de passe-partout.