2. Kies je kader.

Gallery Walls Arthur C 155
Zwart/wit - natuurlijk hout

Kaders

Jouw kostbare shirt verdient het beste kader. Daarom werken we met de "floating mount" techniek. Hierbij spelden we je shirt op een verhoogd vlak en voegen we een spacer toe tussen je shirt en het kader. Hierdoor lijkt het alsof je shirt zweeft in het kader. Deze professionele afwerking zorgt voor meer diepte en garandeert dat je kader opvalt.

Wil je je shirt vooral laten uitblinken? Kies dan voor een moderne kader in zwart of wit. - Of toch een klassieke afwerking? Kies dan uit onze natuurlijk houten kaders. Ontdek onze uitgebreide collectie en maak je keuze.

Gallery Walls Arthur C 155
Float mounts

Passe-partouts

Een passe-partout vormt de scheiding van je shirt met het glas. Naast een praktische functie is het ook bepalend voor de presentatie van je shirt.

Laat het contrasteren met je shirt, om het meer te doen opvallen. - Of wil je eerder een ingetogen look? Kies dan voor hetzelfde kleur als je shirt. Uiteraard ook te verkrijgen in jouw clubkleuren binnen onze collectie.

Gallery Walls Arthur C 104
Artglass - Plexi - blinkend

Glas

De juiste glassoort kiezen is essentieel voor zowel de bescherming van je truitje als de presentatie ervan.

Wil je zo weinig mogelijk reflectie en je truitje het best weren tegen licht? Kies dan voor Artglass. Deze geeft bovendien de kleuren van jouw truitje het best weer. Beter dan Artglass wordt het niet.

Plexiglas is iets meer lichtreflecterend, maar wel tot 99% UV-werend. Daarnaast beschermt het jouw truitje ook het best tegen krassen en breuken.

Dan is er ook nog blinkend glas. deze is de meest betaalbare alternatief, maar wel het minst UV-werend en schadebestendig.

JVK 8983 Artglass kaste 72