Schermafbeelding 2023 12 06 123819

10 ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus

1. Foto's

Een van de meest populaire voorwerpen om in te lijsten is een dierbare foto. Of het nu gaat om een familieportret, een momentopname van een speciaal moment of een mooi landschap, een goed ingelijste foto kan een tijdloos cadeau zijn dat jarenlang gekoesterd zal worden.

2. Kunstwerk

Een andere klassieke keuze is een kunstwerk. Dit kan van alles zijn, van een schilderij of tekening tot een afdruk of poster. Kies iets dat de persoonlijke stijl en smaak van de ontvangen weerspiegelt. Geen idee waar je betaalbare kunst kan vinden, hier enkele tips: kunst aan zet, Werk aan de muur en Etsy.

3. Kaarten

Kaarten kunnen een uniek en interessant cadeau zijn als je ze inlijst. Je kan kiezen voor een vintage kaart van je favoriete stad, een moderne wereldkaart of zelfs een aangepaste kaart met een gemarkeerde locatie, favoriete bezienswaardigheden of bestemmingen.

Kaarten inlijsten

4. Certificaten en diploma's

Als je iemand kent die onlangs een belangrijke mijlpaal heeft bereikt, zoals het afstuderen aan de universiteit of het ontvangen van een professioneel certificaat, dan kan het inlijsten van deze certificaten of diploma's een prachtige manier zijn om hun prestaties te vereeuwigen. 

Certificaten en diploma's inlijsten


5. Sport memorabilia

Heb je ook een sportfan in je leven, overweeg dan get inlijsten van een shirt, tickets of andere memorabilia van hun favoriete team of atleet. Dit zal ongetwijfeld een one-of-a-kind geschenk zijn. 

Sport memorabilia inlijsten


6. Bladmuziek

Muziekliefhebbers zullen een ingelijst stuk bladmuziek van een favoriet nummer of componist zeker waarderen. Je kunt zelfs overwegen een gesigneerd stuk bladmuziek in te lijsten als dat speciaal extraatje. 

Bladmuziek inlijsten


7. Wenskaarten

Oude wenskaarten of een vakantie kaart van een favoriete bestemming kunnen een leuke keuze zijn om in te lijsten. Groepeer er een aantal bij elkaar voor een kleurrijke en eclectische uitstraling.

Wenskaarten inlijsten


8. Krantenartikelen

Ken je iemand die het nieuws heeft gehaald of een opmerkelijke prestatie heeft geleverd, dan kan het inlijsten van een krantenartikel over die persoon een ontroerend en betekenisvol cadeau zijn. 

Krantenartikel inlijsten


9. Kunstwerken van kinderen

Als je kind hebt dat graag kunst maakt, kun je overwegen een van hun meesterwerken in te lijsten. Het is een geweldige manier om hun talent te laten zien en hun creativiteit aan te moedigen. 

Kunstwerken van kinderen inlijsten


10. Shadow boxes

Shadow boxes zijn een geweldige manier om 3D voorwerpen, zoals een verzameling zeeschelpen of een speciaal aandenken, tentoon te stellen en te bewaren. Vul de schaduwdoos met betekenisvolle voorwerpen en laat hem inlijsten voor een uniek en persoonlijk cadeau. 

ShadowboxesOf je nu op zoek bent naar een sentimenteel aandenken of een uniek kunstwerk, er zijn talloze dingen die je kan laten inlijsten bij Just Frame It. Met een beetje creativiteit en bedachtzaamheid komt je zeker met een cadeau dat jarenlang gekoesterd zal worden.

Start framing!

Terug naar overzicht