Jouw favoriete truitje ingekaderd aan de muur

Start jouw eigen hall of fame met onze professionele sportshirt kaders. Van Maradona tot Big Rom, sommige spelers verdienen een speciale plek. Hoe kan dat beter dan met onze gespecialiseerde kaders?

Gallery Walls Arthur C 40

Waardevolle shirts verdienen de beste kaders.

Sommige truitjes verdienen het om meer dan enkel gedragen te worden. Een gesigneerd shirt van jouw idool, een kampioenen shirt of gewoonweg een shirt van speciale waarde. - Het is meer dan een stuk stof, dat weten we. Kader jouw kostbare truitje in met onze professionele kaders.

Gallery Walls Arthur C 115

Deze clubs werkten samen met ons

De specialist in prachtige kaders voor sportshirts

Wil je een persoonlijke boodschap, statistieken of foto's toevoegen? Dat kan! Bekijk onze afwerkingsopties en kies. 

Wil je iets heel speciaals? Deel jouw visie met ons mee en we bekijken verdere opties.

Gallery Walls Arthur C 82

Hoe werkt het?

Iets laten inkaderen kan een stevig karwei zijn. Wij maken het eenvoudig. Ontdek onze collectie kaders en kies jouw favoriet. Wij kaderen jouw shirt in en bezorgen deze bij je thuis.

Je stoomt jouw shirt best eerst om de plooien eruit te krijgen. Daarna spelden we het shirt op een mooi vlak. Hiervoor gebruiken we de "float mount" techniek, waardoor het lijkt alsof je sportshirt zweeft in de kader

Gallery Walls Arthur C 139

1. Kies je afwerking

C. Special

2. Kies je kader

Jouw kostbare shirt verdient het beste kader. Daarom werken we met de "floating mount" techniek. We voegen een spacer toe tussen je shirt en het kader waardoor het lijkt alsof je shirt zweeft in het kader. Deze professionele afwerking zorgt voor meer diepte en garandeert dat je kader opvalt.

Wil je je shirt vooral laten uitblinken? Kies dan voor een moderne kader in zwart of wit. - Of toch een klassieke afwerking? Kies dan uit onze gouden en natuurlijk houten kaders. Ontdek onze uitgebreide collectie en maak je keuze. 

Je kan kiezen uit deze kaders: 

 Zwarte kader

 Witte kader

 Houten kader

Ontdek alle kaders
Gallery Walls Arthur C 155


3. Kies je passe-partout

Een passe-partout vormt de scheiding van je shirt met het glas. Naast een praktische functie is het ook bepalend voor de presentatie van je shirt. 

Laat het contrasteren met je shirt, om het meer te doen opvallen. - Of wil je eerder een ingetogen look? Kies dan voor hetzelfde kleur als je shirt. Uiteraard ook te verkrijgen in jouw clubkleuren binnen onze collectie.

Je kan standaard kiezen uit:

Zwarte passe-partout

Witte passe-partout

Ontdek alle passe-partouts
Gallery Walls Arthur C 104

4. Kies je glas.

De juiste glassoort kiezen is essentieel voor zowel de bescherming van je truitje als de presentatie ervan.

Wil je zo weinig mogelijk reflectie en je truitje het best weren tegen licht? Kies dan voor Artglass. Deze geeft bovendien de kleuren van jouw truitje het best weer. Beter dan Artglass wordt het niet. 

Plexiglas is iets meer lichtreflecterend, maar wel tot 99% UV-werend. Daarnaast beschermt het jouw truitje ook het best tegen krassen en breuken. 

Dan is er ook nog blinkend glas. deze is de meest betaalbare alternatief, maar wel het minst UV-werend en schadebestendig.

Ontdek alles glassoorten
Gallery Walls Arthur C 142

Enkele voorbeelden

De koers is van ons!

Niets is meer Belgisch dan de koers. "De koers is van ons" en daar zijn we trots op bij Justframeit. Van Eddy Merckx tot Wout Van Aert, kader nu ook jouw waardevolle koerstruitjes in.


Dit is de Loft Eik kader, ingelijst met een Very White passe-partout en afgewerkt met AR70 glas. De prijs voor deze kader komt neer op €225.

Shop Loft Eik 2 cm + spacer
Gallery Walls Arthur C 108
Bert in Antwerpen

Air Jordan

"De goat moest toch ook een plekje krijgen boven de bureau. - The best to ever do it."

Dit is de Loft Kaslijst 2 cm Mat Wit, ingelijst met een Very White passe-partout en afgewerkt met AR70 glas. De prijs voor deze kader komt neer op €250.

Shop Loft Kaslijst 2 cm Mat Wit + spacer
Gallery Walls Arthur C 116
Erik in Brussel

Big Rom

“Mooi moment toen Romelu het shirt van mijn zoon ondertekende. - Voor eeuwig ingekaderd in de living.”


Dit is de Loft Mat Zwart kader, ingekaderd met een Black passe-partout en afgewerkt met blinkend plexiglas. De prijs voor de Lukaku kader komt neer op €272,5.

Shop Loft 2 cm Mat Zwart + spacer
Gallery Walls Arthur C 154

Plaats je bestelling

Bestel je kader vandaag nog en wij brengen het zo snel mogelijk in orde. 

Jouw naam

Voer uw volledige naam in.

Voer uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Welke vouwwijze wens je? 
Welke personalisatie wens je?
Welke kader wens je? 
Welke passe-partout wens je? 
Welk glas wens je? 

Voer uw opmerkingen in.