Justframeit is dé preferred partner voor Belgische artiesten.

Met referenties van vele grote Belgische kunstenaars zoals Jan de Cock, Arne Quinze, Musketon, Locatelli en David De Busseré is Justframeit de referentie in België.
Ben je ook op zoek naar een framing partner voor jouw kunstcollecties? Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Clean Shot 2024 01 18 at 15 42 33 2x

Inlijsten van kunst. Kwalitatief, veilig en op tijd.

Als kunstenaar of galerij wilt u dat uw kunstwerken de aandacht trekken en een blijvende indruk maken. Met Just Frame It kiest u voor een professionele partner die uw kunstwerken tot leven brengt.

Just Frame It biedt een ruime keuze aan kaders en afwerkingsmogelijkheden, zodat u uw kunstwerken een unieke uitstraling kunt geven. Onze inlijsters zijn creatieve professionals die met u samenwerken om uw kunstwerken tot hun recht te laten komen.

We werken met de beste materialen en technieken om uw kunstwerken te beschermen tegen schade en veroudering. We werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat uw kunstwerken veilig worden vervoerd.

Ook voor spoedopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een snelle levertijd, zodat u uw kunstwerken snel kunt laten inlijsten.

Laat uw kunstwerken schitteren met Just Frame It. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan.

Adrien olichon 1342308 unsplash 1024x870
VIDEO's

Ontdek enkele van onze kunstsamenwerkingen.

Justframeit x Arne Quinze x BRAFA Art Fair

Justframeit x David DeBusseré

Justframeit x Locatelli x Fotorama

De voordelen van Just Frame It als jouw partner.

In-house productie

Dankzij onze eigen transportdienst en in-house productie zijn we van niemand afhankelijk. Hierdoor zijn spoedbestellingen en snelle leveringen mogelijk.

Kwaliteitsgarantie

Justframeit werkt enkel met de beste materialen. Doordat we het volledige proces zelf uitvoeren ben je zeker van de beste kwaliteit.

Snelle transportdienst

We bezorgen de ingekaderde werken graag bij jou thuis of rechtstreeks aan jouw klant. Zo verlies je geen tijd met rondrijden.

Heb je interesse om samen te werken?

We staan klaar voor een eerste gesprek. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Postcode