Helden van mexico 86 inspecteren hun erfgenamen argentinie

Vintage Sportshirts: Een Uitgebreide Gids

Van Mexico 86' tot NBA Hall-of-Famers tot zelfs de allergrootste Flandriens. Je hebt zo van die shirts die je gewoonweg moet hebben. Wij maken de zoektocht makkelijk voor jou en geven je enkele tips.

Voetbal


Belgianfootballclassics

Als je op zoek bent naar een Belgisch voetbaltruitje is Belgianfootballclassics.com een echte must. Je vindt er elke topclub uit de Belgische liga in terug, telkens met de historiek van de club in dat specifiek jaar. Ideaal voor de Belgische voetbalfans die nog een waardevol shirt zoeken van hun club. Het merendeel van de shirts is zelfs matchworn. Het echte bloed, zweet en tranen van de Belgische toppers is er dus nog op te zien. 

Ben je op zoek naar de heilige graal binnen de Belgische voetbalshirts, Mexico 86'? Dan is Belgian Football Classics je beste kans om een 86' Rode Duivels truitje te vinden. Maar let op, Je bent niet de enige die het begeerde shirt wil.

Bovendien, is er ook nog een sectie vol met buitenlandse topclubs.


90 Vintage football store

Een relatief nieuwe speler in het Belgisch voetbalshirt landschap is 90 Vintage Football Store, onderdeel van RB-Jerseys.com. Gesitueerd in Brussel, vind je in deze shop een mooie collectie iconische shirts. Van Ronaldo's shirt bij Manchester United in 07' tot een Bergkamp shirt uit 98', neem zeker eens een kijkje in de mooie collectie. 

Opgelet, elke week komen er tal van prachtige shirts bij, maar even snel worden ze ook verkocht. Wees er dus snel bij en check regelmatig eens de website.

Een tip is de rubriek "Legends" op de site. Je vindt er de grootste vedetten op een rijtje.


Matchwornshirt

Een alternatieve weg is het online bieden op kostbare shirts. Matchwornshirt.com is hier de grootste in. Zoals de naam het al aangeeft, biedt het platform matchworn shirts aan. Hierop vindt je de grootste clubs en mag je zeker zijn van de authenticiteit van het shirt. Deze aangeboden shirts zijn namelijk telkens in overeenstemming met de bijhorende club geplaatst. Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst naar het goede doel.

Basketbal

Classicamericansports

Je wilt je eigen NBA Hall of Fame starten, maar je weet niet waar te beginnen? Geen makkelijke taak om begeerde vintage NBA jerseys te vinden in België. Maar niet onmogelijk!

Classicamericansports.com biedt een groot gamma aan NBA shirts aan. Van Air Jordan tot King James, je vindt de grootste MVP's hier. Bovendien vind je hier ook een breed assortiment aan NFL, NHL & MLB jerseys terug. Een groot voordeel van Classicamericansports zijn de goedkope prijzen. Je zal wel enkele dagen moeten wachten op je shirt, ze zijn namelijk gesitueerd in de UK.

Bouncewear

Blijf je toch liever in België voor je basketshirt? Dan is er maar één hotspot voor elke basketbal fan, Bouncewear

Op Bouncewear zal je geen vintage jerseys aantreffen, wel de huidige NBA shirts. Naast het ruime assortiment aan NBA jerseys vind je er ook alles NBA gerelateerd in terug. De NBA fans vinden hier dus zeker hun weg. Het grote voordeel van Bouncewear is dat je ze ook kan bezoeken in hun fysieke winkels. Zowel Gent, Leuven als Wilrijk hebben een shop waar je meteen een jersey kan halen. De ideale plek om je eigen NBA Hall of Fame te starten dus!

Wielrennen


Een origineel koerstruitje van in de tijd van Merckx? De Amerikaanse site Hortoncollection.com biedt een mooie collectie met authentieke wielertruitjes tot in de jaren 60 terug. Vaak zelfs met het bloed, zweet en tranen er nog aan. Wil je een stukje geschiedenis op je muur inkaderen, dan is de Hortoncollection een goed startpunt. 


Hoeft je shirt niet per se 100% authentiek te zijn? Ga dan voor een replica wielertruitje van Vintagecycling.shop. Zo goed als alle iconische wielertruitjes zijn hier te vinden. Van de klassiekers als Merckx tot moderne klassiekers als Museeuw's Mapei GB truitje, hier zit je goed.

Start je eigen Wall of Fame

Bij Justframeit geloven we dat sportshirts meer zijn dan enkel een lap stof. Ze bevatten boordevol verhalen. Belangrijke momenten, succesmomenten en soms ook gewoon mindere momenten. Zo'n shirt neemt je direct terug mee in de tijd. Daarom zijn we ervan overtuigd dat zo'n kostbaar shirt meer verdient dan in een kast te hangen of op zolder te liggen. Kader ze in met onze professionele kaders en ontdek ook hoe je jouw kader kan personaliseren.


Gouden tip. 

Voeg foto's van jezelf op zo'n belangrijke momenten toe voor een persoonlijke touch. Een foto van jezelf in het stadion van je club, een foto van je supportersgroep of een foto met de sterspeler zelf. kader ze mee in en maak zelf deel uit van een stukje sportgeschiedenis op je muur.

Kader je sportshirt in.

Terug naar overzicht