Schermafbeelding 2023 12 06 121402

10 meest voorkomende fotomaten

Fotokaders zijn een geweldige manier om je foto‘s te laten opvallen. Ze kunnen je foto‘s een professionele uitstraling geven en ze kunnen ook een leuke manier zijn om je foto‘s te laten opvallen. Maar als je een fotokader wilt kopen, moet je weten welke maat je nodig hebt. Hieronder vind je de 10 meest voorkomende maten van fotokaders en waarvoor ze vaak gebruikt worden

1. 10×15 cm: Deze maat is de meest voorkomende maat voor fotokaders. Het is ideaal voor het afdrukken van standaardfoto‘s zoals portretten, landschappen en andere kleine afbeeldingen.

2. 13×18 cm: Deze maat is iets groter dan de 4x6 inch en is perfect voor het afdrukken van grotere afbeeldingen zoals familiefoto‘s of landschappenfoto‘s.

3. 20×25 cm: Deze maat is perfect voor het afdrukken van grote afbeeldingen zoals portretten of landschappenfoto‘s met veel details.

4. 30×40 cm: Deze maat is ideaal voor het afdrukken van grote familiefoto‘s of landschappenfoto‘s met veel details en diepte–effect.

5. 40×50 cm: Deze maat is perfect voor het afdrukken van grote portretten of landschappenfoto‘s met veel details en diepte–effect, waardoor ze er professioneel uitzien in elke ruimte in huis of op kantoor.

6. 50×60 cm: Deze maat is ideaal voor het afdrukken van grote portretten of landschappenfoto‘s met veel details en diepte–effect, waardoor ze er professioneel uitzien in elke ruimte in huis of op kantoor.

7. 60×90 cm: Deze maat is perfect voor het afdrukken van grote portretten of landschappenfoto‘s met veel details en diepte–effect, waardoor ze er professioneel uitzien in elke ruimte in huis of op kantoor. Dit formaat wordt vaak gebruikt door professionele fotografen om hun werk te presenteren aan hun cliënten en galerieën te tonen aan publiek bezoekers .

8. 70x100cm: Deze maat wordt vaak gebruikt door professionele fotografie bedrijven om hun werk te presenteren aan hun cliënten en galerieën te tonen aan publiek bezoekers . Het formaat biedt genoeg ruimte om alle details weer te geven zodat de foto er professioneel uitziet in elke ruimte in huis of op kantoor .

9 100x100 cm : Dit formaat wordt vaak gebruikt door professionele fotografie bedrijven om hun werk te presenteren aan hun cliënten en galerieën te tonen aan publiek bezoekers . Het biedt genoeg ruimte om alle details weer te geven zodat de foto er professioneel uitziet in elke ruimte in huis of op kantoor .

10 50x150cm : Dit formaat wordt vaak gebruikt door professionele fotografie bedrijven om hun werk te presenteren aan hun cliënten en galerieën te tonen aan publiek bezoekers . Het bied genoeg ruimte om alle details weer te geven zodat de foto er professioneel uitziet in elke ruimte in huis of op kantoor .

Terug naar overzicht