Pexels marcus silva 14539543

3 apps voor het bewerken van foto's

Er zijn genoeg apps om de laatste hand te leggen aan selfies, familieportretten en alles daartussenin. Wij hebben er een aantal getest en dit zijn onze favorieten.

VSCO:

Hier kan het niet misgaan. Met een degelijke reeks bewerkingstools en filters kan VSCO je onbewerkte foto's opleuken met gebruiksvriendelijke fotocorrecties en een geweldige set filters. Je kunt zelfs instellingen op meerdere foto's toepassen. Deze app is toegankelijk, verteerbaar en zorgt telkens weer voor een foto die de moeite waard is om in te lijsten.

Download VSCO op iPhone of Android.

Gratis download. € 29,99/jaar voor premium functies.

A color story:

Wil je wat kleur om je foto te laten knallen? A Color Story is het antwoord. Met unieke filters die gegarandeerd leven brengen in een foto met weinig licht, is deze app een must voor slimme gebruikers van sociale media. Verhelder, contrasteer, verzadig, verwarm of koel een foto naar hartenlust.

Download A Color Story op iPhone of Android.

Adobe lightroom CC:

Lightroom CC staat bekend om zijn cloud-synchronisatiefuncties en eenvoudige interface en is een van onze topaanbevelingen (zijn oudere zus, Lightroom Classic CC, is ook geweldig). De gratis versie maakt deel uit van de Adobe-familie en biedt een geweldige interface voor fotobeheer en -bewerking, met ondersteuning voor RAW-foto's, voorinstellingen, belichtingsaanpassingen en watermerken. Het is misschien even wennen, maar de resultaten (lees: prachtige foto's) zijn het waard.

Download Adobe Lightroom op iPhone of Android.

Gratis downloaden. Synchroniseer foto's op verschillende apparaten en krijg toegang tot premium functies voor € 9,99/maand.


Al deze apps zijn ideaal om je foto's voor te bereiden op het inlijsten. Als je klaar bent met een beetje magie, weet je ons te vinden!

Terug naar overzicht