De kunst van het inlijsten: De unieke visie van David Debusseré en de expertise van Just frame it

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/727795484?h=d335f34e60" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <p><a href="https://vimeo.com/727795484">Justframeit x David DeBusser&eacute;</a> from <a href="https://vimeo.com/user178634147">Just Frame It</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

David Debusseré's artistieke visie

David Debusseré's artistieke benadering is geworteld in zijn dagelijkse ontmoetingen met de natuur, die hij interpreteert door een unieke lens. Zijn schilderijen zijn een weerspiegeling van zijn kijk op de vluchtige momenten van het leven en de vergankelijkheid van ons bestaan. Zijn werk bevat vaak levendige kleuren en een gelaagde compositie die diepte en textuur biedt.

Debusseré werkt samen met, Reichmanns. Reichmanns is een kunstgalerie die kunst, kunstenaar en kunstliefhebber samen brengt. Zij presenteren een unieke collectie kunstwerken van hedendaagse kunstenaars waaronder David Debusseré.

Debusseré’s werk kan worden omschreven als abstract expressionisme. Deze term verwijst naar een kunststijl die niet representatief is en gekenmerkt wordt door het gebruik van krachtige penseelstreken en levendige kleuren. Davids schilderijen zijn echter niet volledig abstract, maar suggereren herkenbare vormen die de kijker op zijn manier kan interpreteren.

Dankzij een kader komt kunst pas echt tot leven.

In samenwerking met de kunstenaar zoekt Just frame it naar de ideale lijsten die afgestemd zijn op hun specifieke behoeften, zodat elke lijst uniek is.

Just frame it begrijpt dat elk kunstwerk speciaal is en gaat samen met de kunstenaar op zoek naar de ideale lijst die de esthetiek van het kunstwerk aanvult. Met een breed scala aan ontwerpen, materialen en afwerkingen zodat de klant de perfecte lijst voor hun kunstwerken kunnen kiezen.

Samenwerking tussen David Debusseré en Just frame it

David Debusseré en Just frame it hebben een partnerschap dat begon toen David het bedrijf benaderde om lijsten voor zijn kunstwerken te produceren. De samenwerking is een succes: het vakmanschap van Just frame it versterkt de presentatie van Davids schilderijen.

Just frame it werkt nauw samen met Debusseré om lijsten te maken die de stijl en de kleuren van zijn kunstwerken aanvullen. In 2022 opende hij een solo exhibitie, a new sound in Antwerpen. Just frame it hielp bij het inlijsten, transporteren en ophangen van de kunstwerken.

Hiermee nemen we een deeltje van de zorgen op ons en zorgen wij voor een vloeiend proces van de eerste ontmoeting tot het ophangen van de ingelijste kunstwerken.

Team work makes the dreams work

De schilderijen van David Debusseré en de op maat gemaakte lijsten van Just frame it zijn een uitstekend voorbeeld van hoe samenwerking de presentatie van kunstwerken kan ondersteunen. Davids unieke kijk op de natuur is vakkundig vastgelegd in zijn abstract-expressionistische schilderijen, die door de op maat gemaakte lijsten van Just frame it nog beter tot hun recht komen.

De aandacht voor details en het vakmanschap van Just frame it zorgt ervoor dat elke lijst is afgestemd op de specifieke behoeften van het kunstwerk, waardoor een naadloze en samenhangende presentatie ontstaat. Samen zijn David Debusseré en Just frame it een bewijs van de kracht van samenwerking in de kunstwereld.

Terug naar overzicht