Schermafbeelding 2023 12 06 121126

Fotokaders met licht of lightboxen

Een fotokader met licht is een geweldige manier om je favoriete foto‘s te laten stralen. Het is een klein kader dat je aan de muur kunt hangen of op een tafel kunt zetten, en het heeft verlichting aan de binnenkant.

Deze verlichting maakt het mogelijk om de foto‘s in het donker te bekijken, waardoor ze er nog mooier uitzien. Er zijn verschillende soorten fotokaders met licht op de markt. Sommige zijn voorzien van LED–verlichting, terwijl andere gebruikmaken van fluorescentielampen. De LED–verlichting is meestal energiezuiniger en duurzamer dan fluorescentielampen, maar ze geven ook minder licht af. Daarom is het belangrijk om te weten welke soort verlichting je nodig hebt voordat je een fotokader met licht koopt.

Een andere optie is een lightbox kader. Dit type kader wordt meestal gebruikt voor professionele fotografie, omdat het meer controle over de verlichting biedt dan andere types kaders. Het bestaat uit twee delen: een buitendoos en een binnendoos die beide voorzien zijn van LED–verlichting. De buitendoos bevat de lampjes die de foto‘s verlichten, terwijl de binnendoos ervoor zorgt dat er geen schaduwen ontstaan op de foto‘s.

Lightbox frames worden vaak gebruikt door professionele fotografen omdat ze veel controle over hun verlichting bieden en er prachtige resultaten mee behaald kunnen worden. Als je op zoek bent naar eenvoudig te gebruiken en betaalbare manier om je favoriete foto‘s te laten stralen, dan is een fotokader met licht precies wat je zoekt! Of je nu gaat voor LED–verlichting of voor eenz lightbox frame, met dit type kader ben je verzekerd van prachtige resultaten!

Terug naar overzicht