Schermafbeelding 2023 12 06 121258

Fotokaders voor babies

Fotokaders voor babies zijn een geweldige manier om de speciale momenten van je baby vast te leggen. Met een fotokader kun je de mooiste herinneringen aan je kinderen bewaren en delen met familie en vrienden.

Fotokaders zijn er in vele verschillende stijlen, maten en kleuren, waardoor er altijd wel eentje is die bij jouw interieur past. Je kan ook kiezen voor klassieke babykleuren zoals een lichtblauwe of roze kader. Bij justframeit hebben we een ruim assortiment aan babykaders. Contacteer ons gerust als je een speciaal verzoekje hebt.

Fotokaders voor babies zijn meestal gemaakt van hout of plastic, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Ze hebben vaak een lief ontwerp met afbeeldingen van dieren of bloemen, wat ze perfect maakt voor babykamers.

De meeste fotokaders hebben ook een glazen voorkant, waardoor je de foto‘s goed kunt bekijken. Fotokaders voor babies zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van hoe groot de foto‘s die je wilt plaatsen zijn. Er zijn frames beschikbaar in standaardmaten zoals A4 of A3, maar er zijn ook frames beschikbaar in speciale formaten of zelf kaders volledig op maat van jouw foto.

Als je meerdere foto‘s wilt plaatsen, dan kun je ook kiezen voor multi–fotolijsten met meerdere openingen. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand met pasgeboren baby‘s, dan is een fotolijst misschien wel het perfecte cadeau! Bij justframeit kan je een kwaliteitsvolle fotokader kopen. Indien je dat wenst printen én lijsten we de foto ook voor jou af. Benieuwd? Ontdek hier de mogelijkheden.

Terug naar overzicht