IMG 3061

Herinner je favoriete concerten op een unieke manier: 4 ideeën voor het Inlijsten van concert memorabilia

Kaartjes

Kaartjes zijn een klassiek concert memorabilia stuk dat gemakkelijk kan worden ingelijst. Je kunt een enkel ticket inlijsten of een collage maken van tickets van verschillende concerten. Bij het inlijsten van je tickets is het belangrijk zuurvrije materialen te gebruiken om schade en vervaging te voorkomen. Overweeg een passe-partout om het ticket heen toe te voegen om het een professionele uitstraling te geven.

Posters

Posters zijn megapopulair en een shot in de roos om in te lijsten na een concert. Je kunt de hele poster inlijsten of hem op maat snijden. Als je posters inlijst, gebruik dan een UV-beschermend glas om vervaging door zonlicht te voorkomen. Wil je je poster laten opvallen? Ga dan voor een passe-partout en een op maat gemaakte lijst dat past bij de stijl van je poster.

T-shirts

Liggen je favoriete concert T-shirts ook stof te vangen in de kast? Kies er dan voor om je T-shirts in te lijsten. Een ingelijste shirt is het perfecte cadeau voor de concertliefhebber in je leven.

Tip: Plaats er wat concert foto’s rond en maak er de ultieme concert herinnering van!

Gitaar plectrums & Trommelstokken

Voor verzamelaars van gitaar plectrums of drumstokken kan het inlijsten hiervan een geweldige manier zijn om je verzameling te laten zien. Je kan een enkele plectrum of drumstok inlijsten of een collage maken van verschillende die je verzamelde Overweeg bij het inlijsten van plectrums en drumsticks een schaduwdooslijst te gebruiken die diep genoeg is voor de dikte van de plectrums en drumstokken.

Het inlijsten van je concert herinneringen is een geweldige manier om je dierbare items tentoon te stellen en te bewaren. Of je nu kaartjes, posters, T-shirt, plectrums of drumstokken hebt, er zijn verschillende inlijst mogelijkheden om je collectie te laten zien. Dus de volgende keer dat je een concert bijwoont, overweeg dan om een souvenir aan je collectie toe te voegen en lijst het in om er nog jaren van te genieten!

Tip: Maak een gallery wall met alle concert herinneringen die je verzamelde, van ingangstickets tot totebags.

Terug naar overzicht