Schermafbeelding 2023 12 06 123826

Wat je papa écht wil voor Vaderdag!

1. Gallery wall:

Verzamel de favoriete foto's van je familie en maak een mooie combinatie die je vader in zijn kantoor of woonkamer kan hangen.

2. Sport Memorabilia Frame:

Als je vader een sportfan is, waarom maak je dan geen lijst met de memorabilia van zijn favoriete team? Je kunt er een teamfoto, kaartjes of zelfs een shirt in doen.

3. Frame met persoonlijk bericht:

Schrijf een oprechte boodschap aan je vader en laat deze afdrukken op een mooie lijst die hij voor altijd kan koesteren.

Bij Just frame it geloven we dat Vaderdag een moment is om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Onze lijsten zijn het perfecte cadeau dat een glimlach op het gezicht van je vader tovert en hem herinnert aan de liefde en waardering die je voor hem hebt.

Kortom, Vaderdag staat voor de deur en het is de perfecte gelegenheid om een speciaal en gedenkwaardig cadeau voor je vader te maken. Met justframeit.be kun je een gepersonaliseerd kader maken die je vader nog jaren zal koesteren. Onze kaders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en met de gratis levering is het nog nooit zo eenvoudig geweest om het perfecte Vaderdagcadeau te creëren. Bezoek dus vandaag nog onze website en maak een cadeau waar je vader dol op zal zijn!

Terug naar overzicht