Plexi Frame: een moderne en minimalistische manier om je kunstwerk in te lijsten

Plexi Frame is een op maat gemaakte transparante box om kunst in te lijsten. Het is een moderne en minimalistische manier om je kunstwerk te presenteren. Plexi Frame is gemaakt van helder plexiglas, dat een sterke en duurzame bescherming biedt tegen stof, vuil en krassen. Plexi Frame is ook waterdicht, dus je kunstwerk is veilig tegen vochtschade.

Voordelen van Plexi Frame

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Plexi Frame voor het inlijsten van je kunstwerk. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • Modern en minimalistisch: Plexi Frame is een moderne en minimalistische manier om je kunstwerk te presenteren. Het is een goede keuze voor kunstwerken die een minimalistische uitstraling hebben.
  • Sterk en duurzaam: Plexi Frame is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, vocht en andere vormen van schade.
  • Waterdicht: Plexi Frame is waterdicht, dus je kunstwerk is veilig tegen vochtschade.
  • Helder en transparant: Plexi Frame is helder en transparant, zodat je kunstwerk er goed uitziet.
  • Eenvoudig te installeren: Plexi Frame is eenvoudig te installeren, dus je kunt het zelf doen.

Toepassingen van Plexi Frame

Plexi Frame wordt gebruikt voor een breed scala aan kunstwerken, waaronder:

  • Foto's: Plexi Frame is een populaire keuze voor het inlijsten van foto's. Het zorgt ervoor dat je foto's er jarenlang goed uitzien.
  • Kunstwerken: Plexi Frame is ook een goede keuze voor het inlijsten van kunstwerken, zoals schilderijen, tekeningen en sculpturen. Het zorgt ervoor dat je kunstwerk er goed uitziet en beschermd is tegen schade.
  • Documenten: Plexi Frame kan ook worden gebruikt voor het inlijsten van documenten. Het is een goede keuze voor het beschermen van belangrijke documenten, zoals diploma's, certificaten en andere waardevolle papieren.

Plexi Frame kopen

Plexi Frame is verkrijgbaar bij Justframeit. Je kunt Plexi Frame op maat bestellen, zodat het perfect past bij je kunstwerk.

Tips voor het gebruik van Plexi Frame

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van Plexi Frame:

**Meet je kunstwerk nauwkeurig op voordat je Plexi Frame bestelt. Plexi Frame moet perfect passen om je kunstwerk goed te beschermen.

**Zorg ervoor dat je Plexi Frame van hoge kwaliteit is. Goedkope Plexi Frame kan gemakkelijk krassen of breken.

**Selecteer de juiste achtergrondplaat voor je kunstwerk. De achtergrondplaat kan een belangrijke rol spelen in de uitstraling van je kunstwerk.

Conclusie

Plexi Frame is een geweldige manier om je kunstwerk in te lijsten. Het is een sterk, duurzaam en helder materiaal dat je kunstwerk er jarenlang goed uit laat zien.