Onze
Materialen

Rechtstreeks van de producent,
door onze professionals bewerkt tot echte pareltjes!

Kaderlijst

Onze kaderlijsten zijn gemaakt van hoogwaardig hout met premium afwerking. We snijden en verbinden ieder deel op maat, om perfect rond jouw foto of kunst te passen. Zo is iedere kader écht een unicum.

Fotopapier & inkt

Wanneer je kiest voor een digitale upload, printen wij jouw werk op hoogwaardig papier met een 12 kleurenprinter. We valideren de resolutie van de foto tijdens het uploaden, maar dubbel- (en driedubbel!) checken ieder bestand die we ontvangen.  Door deze werkwijze kan jij er zeker van zijn dat jouw foto perfect is!

Passe Partout

We gebruiken een zuurvrije passe-partout om jouw werk te scheiden van de lijst en het Plexiglas®. Nadat je een kleur gekozen hebt snijdt een gecomputeriseerde machine jouw passe-partout op maat. De passe-partout boorden zijn 5cm tot 8cm breed, afhankelijk van de grootte van jouw kunst. Vind je niet wat je zoekt?  Laat het ons weten in de opmerking van jouw bestelling !

Plexiglas® XT Gallery – UV 100 Acrylaat

We gebruiken Plexiglas voor de beglazing van jouw kunst. Hoewel het duurder is dan normaal glas, gebruiken we het omdat het een superieure UV protectie biedt en je kunst beschermt tijdens transport. Daarnaast is Plexiglas zeer licht en prachtig helder !

Ophangsysteem

Kunst ophangen was nog nooit zo eenvoudig. Met het TesaⓇ Slimme Montage Systeem bieden wij een stressvrije manier om je kamer te decoreren. Boren en hamers behoren tot het verleden. En als je opnieuw wilt verven en behangen is dat geen enkel probleem, want met onze innovatieve zelfklevende oplossingen blijf je flexibel.

Fotokarton

We monteren jouw foto op een zuurvrije en verharde ondergrond, wat ervoor zorgt dat het werk steeds strak en ondersteund blijft. We gebruiken een proces waarbij we het werk op een zelfklevend fotokarton bevestigen, waarna het door de rolpers gaat. Op aanvraag kunnen we ook het werk zwevend gaan ophangen, zodat er een diepte ontstaat tussen het werk en de passe-partout.

Kwaliteit
van de bovenste plank

We halen onze materialen rechtstreeks van bij de beste fabrikanten, waardoor we de kosten kunnen drukken en de snelheid van van het traditionele proces kunnen verhogen.

Écht Belgisch
Maatwerk

We bouwen elke frame volledig in onze eigen studio, waardoor ons team van ontwerpers, vakmensen en technici steeds over het proces waken. Het resultaat? Een prachtig ingelijst werk, van de hoogste kwaliteit in de branche. Volledig op maat. Speciaal voor jou gemaakt.

Onze collectie

Wij geloven dat u zelf gemakkelijk kan kiezen welke stijl u het meest bevalt. Trouwens, een slechte keuze bestaat niet wanneer je met het hart kiest! Het is eenvoudig zelf een frame te kiezen, of als u wat hulp wilt, helpen onze designers u graag bij het kiezen van de perfecte frame voor uw kunst en interieur. Volledig gratis natuurlijk!

De Massief hout collectie staat garant voor hedendaags en tijdloos design. Kaders uit massief hout stralen warmte en natuurlijkheid uit.
Door gebruik te maken van massief hout creëer je een perfecte imperfectie van natuurlijke kleuren en nerven.

Massief Hout