Tip valentijncadeau 600x600

3 tips voor uniek valentijncadeau !

Liefde is een heleboel dingen. De meeste van hen kunnen worden ingekaderd.

Valentijn, hét moment om te tonen hoeveel je van elkaar houdt, én om al jullie mooiste momenten in de verf te zetten. Maar hoe doe je dat nu?

Hier zijn onze tips voor een onvergetelijk geschenk voor jouw vriend / vriendin / echtgenoot / partner / hond / beste vriend / … dat spreekt voor alle delen van jullie relatie!

Valentijn cadeautip 1: Het mag een beetje grappig.

Omarm jouw gekke kant met een speels geschenk. Een foto van een moment waar jullie onder tafel lagen van het lachen, een grappige foto van jullie huisdier of een foute-selfie? Het kan allemaal! Vanaf €39, ingekaderde geschenken zijn een beetje klassiek, een beetje onverwacht en altijd uniek!

Valentijn cadeautip 2: Maak het persoonlijk.

Elke relatie is one-of-a-kind! Maak van Valentijn gebruik om even terug te blikken op jullie mooiste momenten. Foto’s van jullie trouwdag, zomerreis of die leuke picknick deze zomer.. probeer stil te staan bij de momenten die jullie zo hard koesteren!

Heb je een foto van de dag dat je verliefd werd of elkaar voor de eerste keer ontmoet hebt? Een moment waarvan je kan zeggen: ‘sinds dat moment hou ik van jou’, gegarandeerd harten die smelten. Wat ons bij stap 3 brengt;

Valentijn cadeautip 3: Het moment waar het allemaal begon.

Die ene vakantie? Dat verjaardagsfeestje waar jullie beiden wat te veel gedronken hadden?… Al die speciale momenten verdienen een plaats aan de muur!

WAARSCHUWING : Een geschenk van justframeit.be kan resulteren in tranen van geluk en prachtige herinneringen!

Terug naar overzicht