Moederdag jfi be 2 600x600

5 originele cadeau’s die je kan inkaderen voor moedertjesdag

De lente schakelt een versnelling hoger. Alle vogels leggen een ei, de bloemen staan in volle bloei. Over enkele weken is het weer zo ver, de tijd van het jaar om onze (groot)moeders in de bloemetjes te zetten. Je hebt de hele dag al gepland maar bent nog op zoek naar het klapstuk van de dag: het ideale cadeau. Zoals ieder jaar weer wenkt de bloemenwinkel op de hoek, maar het kan ook anders.

De echte succesfactor van een memorabel cadeau is de emotionele waarde. Geef iets persoonlijk en je moeder zal het nooit vergeten. Snuister eens rond oude fotoboeken en haal wat vergeten foto’s vanonder het stof. Verras je moeder met een oude foto in een prachtig nieuw kader. Hieronder vind je alvast enkele tips om in te kaderen. Jij doet het creatieve en wij zorgen voor het inkaderen. justframeit.be neemt al het harde werk voor jou uit handen. Jij stuurt ons de foto op of upload rechtsreeks. Wij zorgen voor al het inkader- en opstuurwerk. Ontdek hier wat we allemaal kunnen inkaderen.

Tip 1: Kader een vergeten vakantiefoto in

Weet je nog die ene familievakantie? Op dat zonovergoten strand met de azuurblauwe zee? Of die ene week in de bergen met het oogverblindende sneeuwtapijt? Of de jaarlijkse uitjes naar camping Jacques, waar je urenlang herinneringen over kan ophalen? Op deze trips zijn er heel wat foto’s gemaakt die, laten we eerlijk zijn, meer in de spotlight mogen staan. In plaats van een fotoboek van onder het stof te halen of minutenlang te scrollen op je smartphone, kan je jouw favoriete aandenken zo aan de muur hangen. Jouw cadeau wordt zonder twijfel de nieuwe trekpleister van de woonkamer.

Je kan kiezen om een digitale foto in te kaderen of een reeds geprinte foto in te kaderen.

Tip 2: Lijst een iconische babyfoto in

Onze volgende tip komt uit een tijd waar jij je niks meer van herinnert. In die tijd was je nog poeslief en zacht als een babybilletje. Je mama week geen moment van je zijde en kon haar ogen geen moment van je afhouden. Deze momenten zijn voor moederlief van onschatbare waarde en mogen gerust wat meer in de picture komen te staan. Ga voor die ene iconische babyfoto die iedereen kent en vereeuwig hem aan de muur. justframeit.be print, kadreert en levert jouw foto aan huis.

Tip 3: Vereeuwig een kindertekening

In de reeks van snoezige cadeautips schakelen we even jouw kinderlijke artistieke vrijheid in. Zo hebben ontelbare huisje-boompje-beestjetekeningen het daglicht gezien. Als kind teken je vaak onderwerpen waar je naar opkijkt en waar je van houdt. Gaat er al een belletje rinkelen? Met het betere speurwerk en het ondersteboven halen van de dozen vol herinneringen in je ouderlijk huis komt er vast een kunstwerkje bovendrijven dat gelinkt is aan je moeder. Persoonlijker kan haast niet, laten inkaderen die handel!

Klik hier voor meer info over het inkaderen van tekeningen, posters of prints.

Tip 4: Kader jouw diploma-uitreiking in

Voor je moeder is dit een ultiem moment van slagen. Na 25 jaar hard labeur is haar kind officieel afgestudeerd. Een emotionele gebeurtenis die gemaakt is om in te kaderen. Dit kantelpunt stuwt alles in een stroomversnelling: je verlaat het veilige moedersnest, spreidt je vleugels uit en stort je in een duikvlucht op het leven. Met het iconische beeld van je diploma-uitreiking aan de muur blijft het lege nest syndroom binnen de perken. Of een hond nemen, dat kan ook natuurlijk.

Klik hier om je diploma te laten kaderen

Tip 5: Maak een huisdiercollage

Een familielid dat vaak overschaduwd wordt bij de zoektocht naar het ideale cadeau is je trouwe viervoeter of snoezige knaagdier. Een huisdier brengt altijd herinneringen met zich mee: de eerste keer dat je puppy je al kwispelend kwam begroeten, een eerste kennismaking met je nieuwe kater in het asiel, je cavia’s die je voor de eerste keer hebt omhelsd. Je huisdier heeft in jouw gezin een significante rol en verbindt je familie onherroepelijk met elkaar. Ga op zoek naar die ene prachtfoto en laat hem inkaderen. Tip: Heb je er al verschillende gehad? Maak een toffe collage van al je huisdieren. Heerlijke herinneringen troef.

Zorg ervoor dat je moeder een traantje wegpinkt deze moedertjesdag. Haal wat dozen vanonder het stof, blader door je talloze fotoboeken en vind de ultieme herinnering om er een onvergetelijke moedertjesdag van te maken. Upload jouw werk digitaal en justframeit.be doet het harde werk. Wij bouwen jouw kader en sturen hem binnen 2-5 werkdagen gratis naar je op. Wil je graag een voorwerp laten inkaderen? Ontdek hier wat we allemaal inkaderen!

Terug naar overzicht