Banner jfi 300x300

5 redenen om een fotokader te maken bij justframeit.be

Heb je nog nooit een fotokader besteld bij justframeit.be? Hieronder sommen we 5 redenen op waarom je nu wel een zou willen maken!

Een fotokader van justframeit.be is de perfecte manier om al jouw mooiste momenten te herbeleven. Gezellige familiefoto’s, spectaculaire reisherinneringen of een pyjama-selfie? Het kan allemaal! Je kiest zelf volledig hoe jouw kader eruitziet. Bekijk deze vijf redenen om creatief aan de slag te gaan met jouw foto’s!

1. Je kan terugkijken op de mooiste momenten

De tijd vliegt en de jaren vliegen voorbij! Gevuld met mooie momenten die je zeker niet wil vergeten, toch? Een fotokader ( of een muur vol fotokaders) is een fantastische manier om mooie momenten te bewaren. Wanneer de kader een prominente plaats heeft in huis kan je samen met vrienden en familie af en toe eens stil staan bij deze momenten. Want zij spelen waarschijnlijk een belangrijke rol in jouw leven.

2. Breng herinneringen tot leven!

Staat jouw smartphone of laptop ook boordevol foto’s? Door ze te printen en in te kaderen kan je ze echt tot leven laten komen! Zo hoef je niet voortdurend door je foto’s heen te scrollen om mooie herinneringen op te halen. Wij printen jouw foto’s op hoogwaardig fotopapier en met een superieure printer, zo kan je alle levendige kleuren en kleinste details helemaal opnieuw ervaren.

3. Een kader van justframeit.be is het perfecte cadeau

Onze fotokaders hangen niet alleen aan jouw muren, ze zijn ook perfect als cadeau! Je kan een kader maken met een fantastische herinnering die je samen met je vriend of vriendin hebt gemaakt. Of wat dacht je van een leuke foto van de kleinkinderen voor oma en opa? Iedereen waar je reeds leuke momenten hebt mee beleefd zal een kader enorm appreciëren, beloofd!

4. Het is super eenvoudig

Een kunstwerk maken voor aan de muur was nog nooit zo makkelijk! Je kan eenvoudig jouw fotokader samenstellen via de smartphone of laptop. Je hoeft enkel naar hier te gaan, een foto op te laden, jouw formaat te kiezen en de best passende kader te kiezen. Jouw kader wordt binnen de 5 dagen gebouwd en verzonden richting jouw muur! Klik hier voor meer info over kunst inkaderen.

PS: Bij de levering van jouw kader ontvang je ook al het nodige materiaal om hem op te hangen. Zo kan hij direct een leuk plaatsje krijgen en hoeft hij geen weken te wachten in een hoekje!

5. Altijd een meerwaarde voor jouw interieur

Leuke foto’s stijlvol verwerken in jouw interieur, dat kan met justframeit.be! Door al de verschillende kaderstijlen is er voor ieder wat wils te vinden tussen de collectie fotokaders. Van klassiek, landelijk tot modern. Wacht niet langer om mooie herinneringen op te bergen in jouw fotobibliotheek: kies jouw foto, je formaat en kaderstijl en wij bezorgen als aan huis, klaar om op te hangen!

Het maakt niet uit welke momenten jouw leven bijzonder maken, met een gepersonaliseerde kader van justframeit.be kan je alles opnieuw gaan beleven en jouw interieur upgraden! Probeer het nu!

Terug naar overzicht