Schermafbeelding 2023 12 06 111605

5 ruimtes voor een eenvoudige en impactvolle home make-over

Raamnisjes en gezellige hoekjes

We wedden dat je minstens één lege ruimte bij een raam in je huis hebt. Voeg een lijst, dekentje en één of twee kussens toe en je hebt jezelf een nieuwe gezellige leeshoek. 

Inspiratie: Een vintage boekcover, een kaart van je favoriete bestemming/plaats, een landschapsfoto van je laatste familievakantie.

Inspiratiekader


Badkamers

Breng een glimlach op je gezicht (tenminste een paar keer per dag) met kunst in de badkamer. Afhankelijk van je persoonlijke stijl kan kunst een gevoel van speelsheid, schoonheid of doordachtheid creëren. Wat uiteindelijk een badkamer transformeert van puur functioneel naar een plek waar je graag tijd doorbrengt.

Inspiratie: Meer dan één print in dezelfde stijl en kleurenpalet, felle abstracte kunst die opvalt op witte muren of een motiverende quote


Keukenplanken

Wandrekken en muurplanken zijn de ideale manier om keuken essentials weer te geven en een geweldig anker voor je favoriete kunstwerken.

Pro-tip: je kunt elke liggende lijst verplaatsen om je look te veranderen wanneer de stemming toeslaat.

Inspiratie: Een recept van je mama, jouw go-to cocktail recept, travel memories of een vintage bloemenpatroon.

Keuken inspiratie


Entrees

Een mooie entree of foyer maakt een huis uitnodigender voor zowel jou als je gasten. Ongeacht de grootte of indeling van je huis, heb je waarschijnlijk ruimte voor minstens één kleine lijst die de ruimte een speciaal moment maakt (in plaats van alleen een plaats om je schoenen uit te trekken).

Inspiratie: De favoriete familiefoto’s, een leuke kunstprint die het “pluk de dag” gevoel oproept of een huissleutel met tal van herinneringen

Entree inspiratie


Nachtkastjes

Iets dat je leuk vindt inlijsten op je nachtkastje om als eerste te zien in de ochtend kan wonderen doen voor je humeur, en het voegt instant kleur en persoonlijkheid toe aan zelfs de kleinste ruimtes.

Inspiratie: Trouwfoto’s, gezinsfoto’s of jouw favoriete wenskaart dat telkens een glimlach op je gezicht brengt. 


Terug naar overzicht