Tips spontane trouwfoto 600x600

5 tips voor liefdevolle trouwfoto’s

Perfecte foto’s op de mooiste dag van jullie leven? Met deze 5 tips zorg je voor de mooiste foto’s! Als je na de trouw jouw trouwfoto’s wilt laten inkaderen dan kan je bij justframeit.be terecht voor de ideale service!

De mooiste dag van jullie leven: het huwelijksfeest. De ultieme viering van jullie liefde voor elkaar hoort in prachtige foto’s vereeuwigd. Liefdevolle trouwfoto’s laten maken vergt heel wat tijd en voorbereidingswerk. Onze tips begeleiden je vlekkeloos door de wirwar van het artistieke proces.

justframeit.be zorgt ervoor dat je jouw meest memorabele foto’s in de kijker kan hangen met een kader op maat.

Tip 1: Maak je huiswerk

Frequent huiswerk maken, dat is al even geleden. Voldoende opzoekingswerk is echter van cruciaal belang om de ideale foto’s van jullie huwelijk te laten maken. Er zijn bronnen genoeg om je inspiratie te voeden: snuister eens rond op Pinterest, blader door huwelijksmagazines of binge een realityreeks over trouwen. Een grondige voorbereiding is een goed begin en dus het halve werk om de magie van jullie huwelijk vast te leggen.

Een goede voorbereiding is cruciaal voor jullie ideale trouwfoto’s.

Tip 2: Kies de juiste fotograaf voor jouw huwelijk

Jullie huwelijk is uniek, kies dus voor een fotograaf die perfect bij jullie past. De juiste fotograaf is een rasechte kunstenaar. Net zoals bij de schilderkunst heeft elke huwelijksfotograaf zijn eigen stijl en visie. Ga op zoek naar een fotograaf die aansluit bij de stijl die jullie voor ogen hebben. Vraag eens rond bij vrienden en familie of zij tips hebben of fotografen kennen die perfect bij jullie passen. Wees geduldig, het kan lang duren voor jullie de juiste match hebben gevonden.

De juiste fotograaf voor jullie huwelijksfoto’s.


Tip 3: Stel een draaiboek op

Foto’s van jullie huwelijksfeest en -ceremonie mogen zeker niet ontbreken. Op de mooiste dag van jullie leven zullen de zenuwen strak gespannen staan, zorg dus voor een goede voorbereiding. Naast een praktische planning voor jullie hoogdag is het een goed idee om een apart draaiboek op te stellen voor de fotograaf. Dit zorgt voor een houvast en neemt al veel van de praktische stress weg. Foto’s achter de schermen zijn een geweldige manier om jullie eigenheid in de foto’s te leggen, neem dit dus zeker mee in de planning.

Een draaiboek of lijstje zorgen voor een stevige leidraad

Tip 4: Voorzie voldoende tijd

Het nemen van de perfecte foto vergt heel wat werk. De foto’s die de fotograaf jullie achteraf bezorgt zal maar een kleine selectie van alle genomen beelden zijn. Het eindtotaal loopt al snel op tot enkele duizenden foto’s. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het opstellen van jullie planning. Voorzie voldoende tijd om alle foto’s te maken die je voor ogen hebt. Het zou zonde zijn om locaties en foto’s te schrappen omdat jullie tijd te krap werd.

Voorzie voldoende tijd voor jouw fotoshoot. Beter te veel foto’s dan te weinig.

Tip 5: Ga mee met de stroom

Onze vijfde tip druist in tegen onze bovenstaande tips maar is toch van cruciaal belang. Jullie trouwdag is uniek en ondanks de sterke planning toch onvoorspelbaar. Het is jullie trouwdag, vergeet dus zeker niet te genieten van het moment. Deze spontaniteit zorgt vaker wel dan niet voor de allermooiste foto’s. Met de juiste ervaring achter de cameralens komen de liefdevolle foto’s jullie zo tegemoet.

Go with the flow. Spontane foto’s zijn vaak het mooist, ook op jullie huwelijk

Jullie liefde voor elkaar verdient een prominente plaats in jullie interieur. Laat jullie favoriete foto’s inkaderen in een kader op maat. Upload je foto in onze handige online tool en kies een kaderstijl die perfect bij jullie past. Je hoeft enkel nog de kleur van de passe-partout te kiezen en justframeit.be doet het harde werk. Binnen 5 werkdagen gratis aan huis geleverd.

Terug naar overzicht