Cadeautip vaderdag foto inkaderen of inlijsten 600x600

5 unieke geschenken die je kan inkaderen voor vaderdag

Zondag 9 juni zetten we alle papa’s in de bloemetjes. Een boeketje is misschien niet het meest mannelijke cadeau, maar wat geef je dan wel aan de belangrijkste man in je leven? Laat je inspireren door onze tips en geef het perfecte cadeau om jouw vader te bedanken of eens echt in de bloemetjes te zetten.

Het is zeer moeilijk om voor vaders te shoppen, dat weten we allemaal. Je hebt iets nodig dat persoonlijk is en van hoge kwaliteit. Iets dat hij daadwerkelijk gaat gebruiken en daarnaast ook enthousiast over is. Wel, bij deze een geheim: het zijn geen sokken, stropdas of bbq dat jouw vader nodig heeft. Voor jouw vader zijn momenten heel belangrijk.

Herinner hem aan zijn jeugd, zijn rockband, zijn vrienden, zijn baby… de foto waar hij jou als kind in de lucht gooide. Een cadeau waardoor hij nog meer gaat houden van jou.

Bij Justframeit.be kan je om het even wat laten inkaderen. Bestel eenvoudig in slechts 3 minuten. Wij zorgen voor gratis thuislevering.

1. Foto’s van jou en je vader

Het meest voor de hand liggende geschenk maar altijd een winnaar. Een actuele foto, een throwback-foto van toen je een kind was, of een foto van jouw kinderen en hun grootvader. Het is belangrijk dat de foto ‘goed verlicht’ en scherp is. Dit geeft altijd het mooiste resultaat. Geweldige keuzes zijn foto’s van bruiloften, gekke selfies, vakantiefoto’s..!

2. Kopie van een vintage foto

Ben je op zoek naar vintage schatten? Duik in de ouder fotoboeken van je vader of grootvader. Er zijn verschillende manieren om oude foto’s in te kaderen. Je kan altijd het origineel laten inlijsten door eenvoudig te bestellen en de foto op te sturen naar ons. Natuurlijk kan je ook gemakkelijk een kopie maken van oude familie foto’s.

Maak eenvoudig een digitale versie van de vintage foto door hem te fotograferen en vervolgens op te laden naar justframeit.be. Daarna printen we jouw foto op zuurvrij papier en lijsten hem in in de door jou gekozen kader.

3. Herinneringen van jullie reizen

Vier avonturen die je in de loop der jaren hebt gedeeld. Van bergen beklimmen tot kamperen in de tuin, foto’s van vakanties zijn de perfecte manier om die herinneringen levend te houden. Kies een foto die jou volledig terugbrengt naar die prachtige momenten!

Uiteraard kan je het ook anders aanpakken. Naast digitale foto’s printen en inkaderen kan je ook fysieke objecten laten inkaderen via de website. Van oude paspoorten tot vliegtuigtickets, maak originele geschenken die doen terugdenken aan mooie tijden. Heb je vragen over wat we allemaal wel of niet kunnen inkaderen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons support@justframeit.be

4. Platen

Had jouw vader ook een enorme invloed op jouw muzikale smaak? Vroeger in de auto of in de keuken veel kunnen genieten van de groten van zijn generatie? Verras hem door zijn favoriete platen in te kaderen! (als hij ze niet meer gebruikt natuurlijk, maar als hij mee is met zijn tijd bezit hij waarschijnlijk reeds een iPhone) In een strak kader gegarandeerd een meerwaarde voor de muren van zijn kantoor, slaapkamer of man cave!

5. Foto’s van hem met de kinderen

Het is bewezen dat dit geschenk zelf tranen in de ogen brengt bij de strengste papa’s of grootvaders! Een mooi ingelijst moment van hem en de kleintjes is altijd goud! We houden van foto’s met pure momenten, onbedoelde dutjes in de zetel, speels worstelen, zij aan zij op het strand. Ben je niet zeker of jouw foto wel groot genoeg is om te printen? Laadt het op de website en wij vertellen jou hoe groot je hem kan printen!

PS : Om zekere levering aan huis te hebben voor vaderdag bij jou of bij hem zekere rekening houden met volgende data. Inkaderen van fysieke objecten ten laatste 10 dagen voor vaderdag en digitale upload ten laatste 4 dagen voor vaderdag.

Terug naar overzicht