MG 1847

Artistieke expressie ontmoet deskundig vakmanschap: Locatelli en The Frame Company partnerschap

Het partnerschap tussen Steve Locatelli en The Frame Company is een match made in heaven voor de kunstwereld. Steve Locatelli, een Belgische hedendaagse kunstenaar, staat bekend om zijn felgekleurde werken waarop vaak schedels te zien zijn. Hij is een belangrijk figuur in de straatkunst wereld en zijn werken zijn overal in België te vinden, onder meer in Brussel, Gent en Antwerpen, maar ook in het buitenland, onder meer in Nederland, Duitsland, Zweden, Rusland en New York. The Frame Company is gevestigd in België en wij specialiseren ons in het inlijsten van kunst, 3D-producten en andere voorwerpen zoals foto's en memorabilia. Samen vormen wij een onverslaanbare combinatie.

Het werk van Steve Locatelli is zeer gewild bij verzamelaars en kunstliefhebbers. Zijn werken zijn levendig, uniek en kleurrijk. Maar zonder de juiste inlijsting kan zelfs het mooiste kunstwerk zijn impact verliezen. Dat is waar The Frame Company om de hoek komt kijken. Deskundige lijstenmakers werken nauw samen met Locatelli om lijsten op maat te maken die zijn werken aanvullen en versterken. Het resultaat is een prachtig kunstwerk dat zeker indruk zal maken.

De samenwerking tussen Steve Locatelli en The Frame Company gaat echter over meer dan alleen inlijsten. Het gaat om samenwerking en creativiteit. Locatelli werkt nauw samen met het team van The Frame Company om nieuwe en innovatieve manieren te bedenken om zijn kunst te presenteren. Ze experimenteren met verschillende materialen, kleuren en texturen om lijsten te maken die net zo uniek zijn als de kunstwerken van Locatelli.

Bij The Frame company gaan we verder dan het traditionele inlijsten. Zo kunnen ook 3D objecten en andere driedimensionale kunstwerken ingelijst worden. Hierdoor kan Locatelli de grenzen van zijn kunst nog verder verleggen, wetende dat wij een lijst kunnen maken waarin zijn werk volledig tot zijn recht komt.

De samenwerking tussen Steve Locatelli en The Frame Company is een bewijs van de kracht van samenwerking in de kunstwereld. Het laat zien dat wanneer kunstenaars en professionals samenkomen om hun expertise en creativiteit te delen, de resultaten werkelijk verbluffend kunnen zijn. Samen creëren ze kunst die de schoonheid, betekenis en impact nog meer uitstraalt en dit kan gekoesterd worden voor een lange tijd.

Kortom, de samenwerking tussen Steve Locatelli en The Frame Company is een opwindende ontwikkeling in de kunstwereld. Hun samenwerking toont de kracht van samenwerking om iets heel bijzonders te creëren. De levendige kunstwerken van Locatelli worden opgewaardeerd door de vakkundige inlijsting van The Frame Company, wat resulteert in stukken die zowel mooi als betekenisvol zijn.

We kunnen niet wachten op het volgende project samen.

Meer weten over Steve Locatelli en The Frame Company, lees dit artikel: Het Inlijsten voor conservering: Hoe Just frame it uw waardevolle kunstwerken beschermt


Terug naar overzicht