Fotokader kopen in speciaalzaak of bij inlijster 1024x768

De 3 opties om een fotokader te kopen

Een fotokader kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Waar kan je de ideale kader vinden? Lees hier meer over de 3 opties waar je een fotokader kan kopen.

Na urenlang speuren in oude fotoboeken of op je GSM heb eindelijk de ideale foto voor aan jouw muur gevonden. Maar waar vind je nu de perfecte fotokader dat bij het werk pas?

Optie 1: Een lokale speciaalzaak

Ga langs bij een klassieke inlijster die vervolgens jou frame op maat maakt.


Je kan een fotokader kopen op verschillende locaties. Zo kan je basic kaders voor de meest courante maten vinden in de supermarkt. Deze laten qua kwaliteit – alsook esthetisch – vaak te wensen over. In de detailhandel vind je al sneller mooiere en meer kwalitatieve modellen terug. Ook hier zijn de beschikbare formaten vaak beperkt. Om een kader op maat te verkrijgen moet je al een speciaalzaak pur sang vinden. Kwalitatief zijn ze vast en zeker maar er hangt een stevig prijskaartje aan vast. Je krijgt er wel een uitstekende service. In gent heb je bijvoorbeeld All Tech.

Voordeel: Kwaliteit en keuze

Nadeel: Je moet je 2x verplaatsen en het is prijzig.

Levertijd: 2-3 weken

Optie 2: Online kadershops

Koop jouw kader online in een webshop en kader zelf jouw foto of poster in.


Online is de zoektocht relatief gemakkelijker. In enkele muisklikken beland je op talloze services die op het eerste zicht hetzelfde aanbieden. Services zoals albelli.be en smartphoto.be bieden bij een fotoprint de mogelijkheid aan om er een kader bij te kopen. Deze kaders zijn voor hen echter een bijzaak. Ze hebben een beperkt aanbod stijlen, materialen en formaten. Je print en kader worden afzonderlijk geleverd.

Voordeel: Snel en goedkoop

Nadeel: Je moet zelf alles inkaderen

Levertijd: 2-3 dagen

Optie 3: Justframeit.be

De online all-in inkader service. Upload of stuur jouw foto op en wij printen, kaderen in en sturen alles naar jou thuis op.


De derde optie is het all-in pakket dat justframeit.be aanbiedt. Je kiest eerst een kader uit de meer dan 25 soorten kaders die we aanbieden, vervolgens upload je jouw foto. Je kan zelf de kleur kiezen van je passe-partout of de foto laten doorlopen tot aan het frame. Wij bouwen jouw unieke kader in onze studio en bezorgen hem binnen de 2-5 werkdagen gratis thuis.

Voordeel: Snel, goedkoop en volledige service

Nadeel: Je kan de kaders enkel online vergelijken

Levertijd: 4-5 dagen

Terug naar overzicht