Schermafbeelding 2023 12 06 123553

De 4 beste lijsten voor de zomer

Het is zomer. We hebben het gehaald! Of de zomer nu de kans is om met het gezin te reizen of thuis te luieren met de ramen open en een briesje, er gaat niets boven het nostalgische gevoel van de zomer als tijd van ontspanning. Hoe je de zomer ook doorbrengt, we zijn er zeker van dat je veel mooie foto's kunt maken: lange dagen en veel zon betekent een geweldige belichting voor die foto's! We willen je helpen de beste lijsten voor je foto's te vinden, zodat ze niet voor altijd op je fotorolletje blijven staan. Hier zijn onze beste keuzes:

Oak-white

1. De gewitte eiken kader

Voor die zonsondergang en strandfoto's biedt dit gewit eiken frame met subtiele textuurelementen voor de levendige kleuren van een zomerse zonsondergang. Het witte hout zorgt voor een zomerse toevoeging aan een strandhuis. Bovendien is de Oak white een fantastische keuze voor een zomerse trouwfoto. De gebroken witte tint van het hout staat prachtig bij een witte jurk. Je zou kunnen zeggen dat de oak-white veelzijdig is.

Hanoi

2. Goud met groene kader

Vier je een broer of zus, vriend of geliefde deze zomer? Hanoi is precies de lijst voor jou. De groene kleur zorgt ervoor dat we de natuur en omgeving complementeren. Ook je huisdier ziet er geweldig uit in deze elegante kader. Maar geloof ons niet op ons woord, kies je favoriete foto en kijk zelf!

Chicago

3. Fijne espresso kader

Chicago is de perfecte lijst voor elke herinnering, de zwarte tint complementeert elk interieur. Nog niet toegekomen aan het inlijsten van je afstudeerfoto? Pronk met je pet en diploma!

Havana

4. Vintage donkerblauwe kader

Je hoeft geen gallery wall te beginnen, aan te vullen of af te maken om voor deze blikvanger te kiezen. Lijst je favoriete foto van je reisfoto’s of die wonderbaarlijke groepsfoto waarop iedereen lacht en de Havana lijst zorgt ervoor dat jouw foto eruit springt.

Wat is jouw favoriet? Nog geen gekozen? Ontdek alle lijsten hier.

Deel je zomerse lijsten met ons op Instagram! #Justframeitzomer

Terug naar overzicht