Schermafbeelding 2023 12 06 121109

Fotokader met asbuis

Het afscheid nemen van een dierbare is een moeilijke tijd. Om de herinnering aan die persoon te eren, kiezen veel mensen voor het gebruik van een fotokader met asbuisje voor de begrafenis. Deze kaders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor er voor iedere begrafenis iets passends te vinden is. Het is een klein, maar krachtig symbool van liefde en respect voor degene die je hebt verloren. De fotokader met asbuis is een mooi alternatief voor traditionele urnes.

De fotokader met asbuis is gemaakt van hout of metaal met glas voor de foto en asbuis. Je kan bij Justframeit terecht om een fotokader met asbuis op maat te laten maken. Er zijn ook verschillende stijlen beschikbaar, waaronder antiek, modern en klassiek.

De asbuis die in de fotokader wordt geplaatst, bevat meestal de as van de overledene. Soms wordt er ook een klein stukje stof of haar toegevoegd als herinnering aan degene die je hebt verloren. De asbuis kan ook worden gevuld met andere persoonlijke items zoals sieraden of andere herinneringen aan degene die je hebt verloren. De fotokader met asbuis kan op verschillende manieren worden gebruikt om herinneringen aan degene die je hebt verloren te bewaren. Het kan bijvoorbeeld in huis worden geplaatst als blijvend monument voor degene die je hebt verloren, of in een begraafplaats als herdenkingsmonument voor hen. De fotokader met asbuis is echt een unieke manier om de herinnering aan iemand levend te houden en tegelijkertijd respectvol afscheid te nemen van degene die je hebt verloren. Het is echt een prachtige manier om iemand te gedenken en hun levensverhaal voort te leven in onze harten en geest.

Terug naar overzicht