Schermafbeelding 2023 12 06 121118

Fotokader met tekst, wat zijn de opties?

Fotokaders zijn een geweldige manier om je favoriete herinneringen te bewaren en te delen. Maar als je echt iets unieks wilt maken, dan is het personaliseren van je fotokader met tekst een geweldige manier om je foto‘s extra karakter te geven. Er zijn verschillende manieren waarop je tekst aan je fotokader kunt toevoegen, en in dit artikel zullen we die verder bespreken.

De eerste methode is door het toevoegen van een sticker of etiket met de tekst die je wilt gebruiken. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om de look van je fotokader aan te passen. Je kunt stickers of etiketten vinden in allerlei verschillende stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Je kunt ook stickers of etiketten laten maken met jouw persoonlijke boodschap, wat de perfecte manier is om iemand speciale herinneringen mee te geven.

Een tweede optie is door het gebruik van vinylletters of –cijfers op de fotokader. Deze letters en cijfers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor ze perfect passend gemaakt kunnen worden bij jouw fotokader. Je kunt ook letters of cijfers laten maken met jouw persoonlijke boodschap, wat echt uniek is voor jouw fotokader.

Tenslotte kan je ook gebruik maken van handgeschreven tekst op de fotokader. Dit kan worden gedaan door het schrijven van de boodschap direct op de achterzijde van de frame met behulp van permanente markers of verfstiften. Dit kan echt leuk zijn als je iets speciaals wilt creëren voor iemand die dichtbij je staat, zoals familie of vrienden. Het voordeel hiervan is dat het uniek en persoonlijk is, maar het nadeel is dat het niet zo duurzaam is als andere methodes om tekst toe te voegen aan de fotokader.

Als je op zoek bent naar eenvoudige manieren om jouw favoriete herinneringen extra karakter mee te geven, dan zijn er veel verschillende opties beschikbaar om jouw fotokader te personaliseren met tekst. Of je nu stickers of etiketten gebruikt, vinylletters of –cijfers toevoegd of handgeschreven boodschappen maakt; er zijn veel mogelijkheden om ervoor te zorg dat jouw herinneringen altijd blijven bestaan!

Bij justframeit kan je jouw kader op 2 manieren met tekst laten personaliseren. Zo werken we of met een metalen plaatje dat we graveren met jouw boodschap. Vervolgens monteren we dit plaatje op de kader of op de passe-partout. Je kan kiezen uit verschillende metalen voor dit plaatje.

De andere manier is dat we een tekst schrijven op de passe-partout die rond het werk zit. Zo kan je het werk signeren of een boodschap toevoegen. Het voordeel van deze methode is dat je de passe-partout steeds kan vervangen als de boodschap niet meer relevant is!

Terug naar overzicht