Schermafbeelding 2023 12 06 114208

Fotokaders voor op een graf

Fotokaders op grafstenen zijn een unieke manier om de herinnering aan een geliefde te eren. Het is een manier om de persoon die je verloren hebt, nog steeds dichtbij te houden. De fotokaders kunnen worden geplaatst op bestaande grafstenen of als onderdeel van een nieuwe steen. Fotokaders zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder kunststof, brons, messing en aluminium.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er voor iedere persoon iets geschikts te vinden is. De frames worden meestal geleverd met eenvoudige schroeven of lijm om ze aan de steen te bevestigen. De foto‘s die in de frames worden geplaatst, kunnen afbeeldingen zijn van de overledene of andere herinneringen die je met hen hebt gedeeld.

Sommige mensen kiezen er ook voor om symbolische afbeeldingen zoals bloemen of religieuze symboliek toe te voegen aan hun fotokader. Het is ook mogelijk om speciale inscripties toe te voegen aan de frames, zoals citaten of gedichten die je met de overledene hebt gedeeld. Het plaatsen van fotokaders op grafstenen kan echt helpen bij het verwerken van verlies en rouw.

Het is echt eenvoudig om dit soort frames op bestaande stenen te plaatsen en het kan veel troost biedend zijn om de herinnering aan iemand levendig te houden door middel van zo‘n frame. Fotokaders op grafstenen biedt families ook de mogelijkheid om hun geliefden nog steeds dichtbij te houden, wat vaak heel belangrijk is in tijden van rouw en verlies.

Justframeit helpt jou graag met het maken van een fotokader voor op een graf. We hebben verschillende soorten lijsten en helpen jou ook graag met inscripties of andere personalisaties. Ook voor kaders met meerdere foto’s in of kaders voor tijdens de begrafenis kan je bij ons terecht.

Terug naar overzicht