/

Hoe hang je kaders op zonder boren?

Het ophangen van kaders aan de muur is een veelvoorkomende taak in het interieur. Maar wat als je geen gaten in de muur wilt boren? Gelukkig zijn er verschillende manieren om kaders op te hangen zonder boren. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.


Ten eerste kun je gebruikmaken van klevende spijkers. Dit zijn klevende strips gemaakt van sterk materiaal met een haak erop. Het is een gemakkelijke manier om kleinere werken op te hangen zonder al te veel moeite. Eén strip kan 1 kg dragen, en er zitten er twee in een doosje. Wil je je werk later toch ergens anders ophangen? Geen probleem, deze strips kunnen gemakkelijk van je muur verwijderd en hergebruikt worden.Indien je meerdere of grotere werken wilt ophangen, raden we onze Click Rails van Artiteq aan. Dit ophangsysteem bestaat uit een stevige rail met ophangdraden waaraan haken bevestigd zijn. Vervolgens kun je jouw werken aan deze haken ophangen. Het voordeel van de Click Rails is het gebruiksgemak. Hoewel je de rail bovenaan de muur met een boormachine moet bevestigen, heb je verder geen boormachine nodig. Bovendien zijn de ophangdraden eenvoudig te verstellen. In plaats van je muur te beschadigen met schroeven, biedt de Click Rail een probleemloos alternatief om je werken op te hangen.

We bieden aluminium click rails aan in wit of zilveraluminium, afhankelijk van jouw voorkeuren. Daarnaast kun je voor de ophangdraden kiezen tussen verschillende gewichten. Heb je een groot werk? Dan kies je beter voor ophangdraden die 15 tot 20 kg kunnen dragen. Voor iets kleinere werken zijn ophangdraden die 7 kg kunnen dragen ideaal.Met behulp van bovenstaande methodes kan iedereen kaders ophangen zonder boren! Neem contact met ons op en laat ons weten wat jouw voorkeur is.

Terug naar overzicht