Roman kraft 57270 unsplash 600x600

Inkaderen

In zowat elk interieur spelen kaders een grote rol van betekenis. Het is de perfecte manier om je interieur op te fleuren door iets waardevol in de spotlight te hangen: een stijlvolle Panamarenko in de living, het volleybaltruitje waarin dochterlief haar eerste keer kampioen speelde of de overvloed aan kitscherige kattenfoto’s bij je oma. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek hier wat justframeit.be voor jou kan inkaderen.

Polaroids van je laatste citytrip naar Berlijn of een gigantisch kunstwerk dat je gevonden hebt op een rommelmarkt; kunst en herinneringen zijn er in alle vormen en maten. Het juiste frame vinden voor jouw souvenirs is daarom niet zo makkelijk als het lijkt. De standaardframes die je in de winkel vindt zijn vaak groter of kleiner dan wat jij in gedachten had. Een kader op maat kan hier soelaas bieden als ideale behuizing voor jouw aandenken.

Na een halfuurtje rijden kom je eindelijk aan in de meubelzaak. Het aanbod voldoet helemaal niet aan je verwachtingen en tot overmaat van ramp ben je vergeten jouw kunstwerk af te meten. De zoektocht naar een kader verloopt niet altijd zoals gehoopt. Als je online een kader bestelt smelten al deze problemen als sneeuw voor de zon. Op justframeit.be stuur je jouw kunstwerk op en bestel je online een kader naar keuze. Binnen de 5 werkdagen wordt je ingekaderde werk aan huis geleverd.

Bij het opruimen van de kleerkast vind je een vergeten voetbaltruitje terug. Het is niet zomaar een truitje, de herinneringen daveren als een lawine je geheugen binnen. Je was 20 en speelde voor het eerst in je carrière kampioen met al je maten. Het café dat op het shirt staat is al enkele jaren gesloten. De rode kleur past perfect bij het nieuwe bijzettafeltje in de woonkamer. Dit is het persoonlijke stuk waar je al weken naar op zoek bent om je interieur te vervolmaken. Om het truitje – en vooral de herinnering – te bewaren laat je het online inkaderen.


Bij justframeit.be kan je zowat alle soorten herinneringen laten inkaderen dankzij het vakmanschap van onze experten. Online beslis je zelf welke kaderstijl het beste bij jouw interieur past, kies je de kleur van je passe-partout en selecteer je het ideale formaat. Jouw kader op maat wordt binnen 2 tot 5 werkdagen gratis aan huis geleverd.

Terug naar overzicht