Framed art blog 300x97

Inkaderen, de opties zijn eindeloos!

Ontdek hier wat je allemaal kan laten inkaderen. 100% op maat. Handgemaakt in België, al vanaf €39. Gratis levering. Gratis ophangsysteem.

In zowat elk interieur spelen kaders een grote rol van betekenis. Het is de perfecte manier om je interieur op te fleuren door iets waardevol in de spotlight te hangen: een stijlvolle Panamarenko in de living, het volleybaltruitje waarin dochterlief haar eerste keer kampioen is geworden of de overvloed aan kitscherige kattenfoto’s bij je oma. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier vind je alvast enkele tips!

Een sporttrui, kunstwerk of jouw favoriete foto’s laten inkaderen? Ontdek hier meer. 100% op maat.
Belgisch vakmanschap. Gratis levering en ophangsysteem.

Polaroids van je laatste citytrip naar Berlijn of een gigantisch kunstwerk dat je gevonden hebt op een rommelmarkt; kunst en herinneringen zijn er in alle vormen en maten. Het juiste frame vinden voor jouw souvenirs is daarom niet zo makkelijk als het lijkt. De standaardframes die je in de winkel vindt zijn vaak groter of kleiner dan wat jij in gedachten had. Een kader op maat kan hier soelaas bieden als ideale behuizing voor jouw aandenken.

Na een halfuurtje rijden kom je eindelijk aan in de meubelzaak. Het aanbod voldoet helemaal niet aan je verwachtingen en tot overmaat van ramp ben je vergeten jouw kunstwerk af te meten. De zoektocht naar een kader verloopt niet altijd zoals gehoopt. Als je online een kader bestelt smelten al deze problemen als sneeuw voor de zon. Op justframeit.be stuur je jouw kunstwerk op en bestel je online een frame naar keuze. Binnen de 5 werkdagen wordt je ingekaderde werk aan huis geleverd.

Kan je kunst online laten inkaderen? Uiteraard! Lees hier meer. 100% op maat. Meer dan 25 stijlen. Vakmanschap uit België. Gratis aan huis geleverd.


Hoe werkt het

Iets laten inkaderen kan een stevig karwei zijn. Wij maken het eenvoudig. Ontdek onze collectie kaders en kies jouw favoriet. Wij kaderen jouw kunst in en bezorgen deze bij je thuis.

 1. Bestel

  Trek een foto van jouw kunst (of gebruik een voorbeeld) en bekijk hem op voorhand in onze kaders. Kies jouw favoriete kader.
  Bekijk de frames

 2. Verstuur

  We bezorgen jou een reeds gefrankeerde postdoos of postrol zodat je jouw kunst veilig kan op sturen. Verzending is altijd gratis.
  Start framing

 3. Geniet

  Je ontvangt jouw prachtig ingekaderde kunst binnen de 3-5 werkdagen, klaar om op te hangen.
  Bekijk het proces


Terug naar overzicht