Frame bench 28 300x300

Inkaderen is nu gemakkelijker, toegankelijker en betaalbaar, dankzij justframeit.be

E-commerce Startup lanceert platform om foto’s en kunst online in te kaderen.

De jonge Gentse ondernemers van Justframeit.be lanceren deze week hun nieuw platform. Ze willen de traditionele manier rond inkaderen op een eenvoudige manier heruitvinden. Zo kan je er online jouw foto’s opladen en een handgemaakte kader kiezen. Justframeit.be verzorgt vervolgens het printen en inlijsten en stuurt de ingekaderde foto rechtstreeks op. Zo kunnen ze de prijs tot 40% drukken en tot 60% sneller leveren dan de traditionele retailer.

“We merkten op dat de traditionele markt van kaders en inlijsten verouderd was. En dat in tegenstelling tot de huidige interieur trends, waar trendy muurdecoratie niet meer weg te denken is. Er zijn reeds verschillende initiatieven waar je ingelijste posters kan kopen. Maar om eigen foto’s te laten printen en inkaderen dien je of veel geld te betalen of in te boeten aan kwaliteit. Toegankelijkheid, betaalbaarheid, design en vakmanschap zijn de grondvesten waar we ons platform op hebben gebouwd. “ aldus Gilles Verhulst, medeoprichter justframeit.be.

Het platform laat jou toe om foto’s en kunst eenvoudig in te kaderen zonder verlies aan vakmanschap of kwaliteitsvolle materialen. Je krijgt previews te zien van jouw foto of kunstwerk in de verschillende kaderstijlen. Het platform geeft ook aan hoe groot je jouw kader kan kiezen op basis van de fotokwaliteit. Indien gewenst is het ook mogelijk advies van de ontwerpers in te roepen bij het kiezen van de juiste kader.

De prijzen van justframeit.be zijn gebaseerd op de grootte van het werk of foto. Deze lopen van €59 tot €249 voor een print tot 80 cm x 100 cm. Daarnaast zijn er ook de ‘Instagram kaders’, vanaf €39. Verzending is altijd gratis. Bij de kleinere kaders krijg je bovendien een handig ophangsysteem meegeleverd.

Een team van kadermeesters en designers werken vanuit een modere productiefaciliteit in Gent. Er wordt enkel gebruik gemaakt van premium materialen waaronder; massief hout, zuurvrij karton, UV1OO acryl glas en hoogwaardig fotopapier. De collectie bestaat uit 30 verschillende kaders met elk hun eigen tijdloos design.

“Met justframeit.be willen we het eenvoudig maken om iedereen te omringen met zijn beste herinneringen. En dit in combinatie met een origineel ontwerp. Live Life, Frame Memories! “ aldus Henri de Kemmeter, mede oprichter justframeit.be

Je kan het platform raadplegen op www.justframeit.be

Terug naar overzicht