Full Size Render 300x300

Memorabele en unieke cadeautip waarmee je gegarandeerd een glimlach tevoorschijn tovert.

Wat zou je er van zeggen als je in 5 minuten om het even welke foto in een handgemaakt, uniek stukje kunst kan omtoveren? Dat zou je wel interesseren neen? Sinds kort is dit ook mogelijk, met justframeit.be.

Justframeit.be is zonder twijfel de eenvoudigste manier om jouw foto’s online en op maat in te kaderen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto kiezen en een kaderstijl selecteren. Zodra de foto geupload is bouwen we jouw kader op maat en sturen we alles ingekaderd op, inclusief handig ophangsysteem. Doordat je kan kiezen uit meer dan 30 authentieke, handgemaakte kaders is dit cadeau zowel persoonlijk, memorabel én uniek.

Met dit cadeau scoor je ongetwijfeld een glimlach op iedereen zijn gezicht.

Zussen die veel met hun interieur bezig zijn, papa’s die iets op hun bureau willen zetten, mama’s die een herinnering willen koesteren. De Justframeit kaders stralen kwaliteit uit en geven jouw foto een unieke twist. Je kan reeds een volledig ingekaderde foto bestellen voor €39, ideaal voor de komende feestdagen.

Samengevat

  • Laat een foto eenvoudig online printen en inkaderen
  • Collectie van meer dan 30 authentieke kaders.
  • 100% Handgemaakt
  • Vanaf €39
  • Gratis levering
  • Gratis ophangsysteem

Over justframeit.be

justframeit.be is opgericht door jonge Gentse ondernemers die de traditionele manier rond inkaderen op een eenvoudige manier willen heruitvinden.

Meer info over justframeit.be kan je terugvinden in het persartikel op www.justframeit.be.

Terug naar overzicht