Banner blog 300x300

Print & Frame jouw favoriete foto’s met Justframeit.be

Als je zoals ons bent, zit je smartphone ook boordevol met foto’s van de mensen, plaatsen en dingen die voor jou het belangrijkste zijn! Maar wat doen we met al deze foto’s? Sommige foto’s halen het tot op jouw Instagram en krijgen een ‘like’ van vrienden of familie, maar de meerderheid verdwijnt ergens op een harde schijf. Zou het niet heerlijk zijn moesten al die digitale herinneringen eenvoudig kunnen veranderen naar tastbare voorwerpen voor bij jou thuis?

Met justframeit.be kan je nu gemakkelijk al jouw favoriete foto’s afdrukken en inkaderen! Verander jouw digitale afbeeldingen in kunst aan de muur die je laten glimlachen wanneer je ze ziet. Hallo #Happywalls – Het leuke is; het is zo eenvoudig!

Dit is hoe het werkt:

STAP 1: Surf naar www.justframeit.be en klik op ‘ Start Framing’.

Upload vervolgens jouw foto van op jouw computer of smartphone. En klik op ‘Doorgaan’.


STAP 2: Selecteer jouw maat!

We kunnen digitale foto’s afdrukken van 13 x 13 cm tot 80 x 100 cm – dus voel je vrij om de creativiteit te laten lopen. Jouw favoriete zomermoment op posterformaat? Ga ervoor! De beschikbare printmaten worden gebaseerd op de resolutie van jouw foto.

STAP 3: Kies je kader!

Van moderne en klassieke galerij frames tot sierlijke authentieke kaders! Wanneer jouw foto geüpload is, zie je deze in alle verschillende kaders. Of nu je nu op zoek ben naar iets minimalistisch om een ​​kleurrijke vakantiescène nauwelijks te accentueren of iets zoekt om een ​​speciale focus toe te voegen aan een familiefoto, je zal het zeker vinden in onze collectie!

STAP 4: Passe-partout – wel of niet?

Wij zijn grote fans van een Passe-Partout bij het inkaderen van jouw foto’s.
Wanneer kies je voor een passe-partout? Het creëert meer body voor jouw foto en laat het beter uitkomen. Een foto van 20×30 lijkt als je hem vast hebt een grote foto. Hang je deze boven een bank van 2 meter breed dan lijkt dit al heel wat kleiner. Een foto van 20×30 met passe-partout word een kader van 32x42cm en creëert dus een enorme meerwaarde.
Een tweede reden waarom vaak een passe-partout wordt genomen, is het creëren van rust. Door de afstand tussen het profiel en de foto kan een rustiger beeld ontstaan. En het is tenslotte gratis! Je kan kiezen tussen wit, zwart, grijs of zonder. Test het even uit op de productpagina en kijk wat voor jou het best past!

STAP 5: Bestellen

Deze laatste stap is uiteraard optioneel, al kunnen wij niet wachten om jullie mooiste foto’s te printen en frame en vervolgens op te sturen! We bouwen jouw kader binnen de 2-5 dagen en sturen deze vervolgens naar jou toe. Je ontvangt een mailtje wanneer deze onderweg is.

Ook jouw gepersonaliseerde foto’s in jouw interieur te verwerken? Probeer het nu!

Terug naar overzicht