Jessica ruscello 99566 unsplash 600x600

Soorten fotokaders

Fotokaders bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Hoe vind je de ideale kader die perfect in jouw interieur past? Hier alvast 3 tips.

Tip 1: Een gouden kader als eyecatcher in je interieur.

Je kent het gevoel ongetwijfeld. Na lang snuisteren vind je de ideale foto om in te laten kaderen. Een eikenhouten frame past perfect bij de boekenkast in de hoek. Een gouden eyecatcher aan de muur zou natuurlijk ook niet misstaan. Wij helpen je bij deze keuze van het ideale fotokader voor jouw interieur.

Tip 2: Massief houten frames.

Fotokaders kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen. Hier telt het principe ‘what you pay is what you get’. Bij goedkopere inlijstingen zal je merken dat de kwaliteit vaak te wensen overlaat. Inlijstingen uit kunststof zijn minder duurzaam en minder warm dan hun houten variant. In het uitgebreide segment van houten kaders is er voor ieder wat wils te vinden. Zo heb je de eenvoudige, sobere varianten; alsook de karakteristieke, massief houten frames.

Tip 3: Kaders met karakter.

De fotokaders van justframeit.be zijn gemaakt van hoogwaardig hout met een premium afwerking. Elk deel wordt passend gesneden en verbonden om perfect rond jouw foto of kunstwerk te passen. Elke kader wordt op maat gebouwd in onze eigen studio, onder toezicht van ontwerpers, vakmensen en technici. Op deze manier kunnen we steeds een uniek resultaat garanderen van topkwaliteit.

Terug naar overzicht