Diploma inkaderen 600x600

Toon wat je waard bent met een ingekaderd diploma.

Het ultieme moment van slagen: je diploma-uitreiking. Na jaren van bloed, zweet en tranen heb je eindelijk dat felbegeerde velletje papier in handen. In veel gevallen belandt je diploma sneller dan het licht in een ladekast samen met andere documenten en paperassen. Pakweg 25 jaar zwoegen en dan onderaan in een kast belanden, dat verdient beter! Laat je diploma inkaderen met justframeit.be en geniet er elke dag van.

Toon je competenties als dokter of chef

Een getuigschrift is het uitgelezen document om je competenties en behaalde kwalificaties uit te stallen. Een certificate of excellence bij het restaurant dat je net passeerde wekt meteen je interesse. Het diploma dat aan de muur prijkt bij je huisarts zorgt meteen voor innerlijke rust. Als er bij een consultant verschillende certificaten hangen weet je meteen dat je in goede handen bent. De voorbeelden zijn eindeloos.

Brevetten om trots op te zijn

Leren zwemmen is, net als leren fietsen, een leerproces dat vrijwel iedereen heeft doorgemaakt. Je zwembrevet is een van de eerste certificaten die je als kind in handen krijgt. Bij sommige hobby’s word je beloond met een attest of certificaat Denk maar aan een duikbrevet voor de waaghalzen en een slipcursusattest voor de snelheidsduivels.

Jouw kunstwerk in het perfecte kader.

Als je regelmatig een museum bezoekt weet je dat de opstelling toedraagt een de diepgang van de kunst. Een heldere belichting, de perfecte ruimte en vooral het gepaste kader zijn van immens belang. Een kunstwerk van Andy Warhol in een bombastisch 16e-eeuws kader oogt helemaal anders dan een simpel zwart kader. Maar hoe vind je nu het perfecte kader voor jouw kunstwerk? justframeit.be helpt je verder!

Terug naar overzicht