Justframeit: dé inlijster van Aalst

Ben je op zoek naar een inlijster in Aalst? Dan ben je bij Justframeit aan het juiste adres. Wij zijn een professionele inlijster met meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden een breed scala aan inlijstmogelijkheden, van standaard lijsten tot kaders op maat.

BLOG1 5 ruimtes voor een eenvoudige en impactvolle home make over landschapfotos

Justframeit: jouw inlijster in Aalst

Aalst is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad is ook een thuis voor prachtige interieurs en huizen. Als je een foto, kunstwerk of poster hebt dat je wilt inlijsten, dan wil je natuurlijk dat het op zijn best tot zijn recht komt. Maar hoe vind je de beste inlijster in Aalst?

Graag stellen we ons even voor. Justframeit is een inlijster met meer dan 30 jaar ervaring en is dé referentie in België voor kaders op maat en inlijstingen.

We hebben een uitgebreide keuze aan materialen en kleuren om uit te kiezen, zodat je een kader kunt vinden die perfect past bij jouw werk. We bieden ook een ophaal- en verzendservice aan voor klanten in Aalst, Gijzegem, Moorsel, Baardegem, Herdersem, Erembodegem, en Nieuwerkerken.

Interieur met Justframeit lijsten.
KADERS OP MAAT ZIJN ONZE SPECIALITEIT

Wat kunnen we allemaal inlijsten?

Wij kunnen alles inlijsten, van schilderijen en foto's tot posters, wanddecoratie en meer. We hebben een ruim assortiment aan kaders in verschillende stijlen en maten. Bovendien kunnen we ook op maat gemaakte kaders maken, zodat jouw kunstwerk perfect tot zijn recht komt.

BLOG1 5 ruimtes voor een eenvoudige en impactvolle home make over landschapfotos
OAK 1

Bestel online of kom langs in ons atelier voor persoonlijk advies!

Kader configurator

Online tool

Bestel uw kader op maat via onze online tool en wordt zelf kader-expert. Je kiest zelf het formaat, materiaal en de kleur van het kader. Stel zelf je kader(s) samen en ontvang deze bij jou thuis.

Gebruik online tool
Team foto in atelier

Bezoek ons atelier

Kom langs in ons atelier en we bespreken samen de mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze aan lijsten, passe-partouts en glassoorten en geven u graag persoonlijk advies. Wij zorgen voor de professionele afwerking en leveren gratis binnen de 8 werkdagen aan huis.

Kom langs in ons atelier
Pickup service

Pickup service

Stel online jouw kader samen en plan onze ophaalservice in. Wij komen jouw kunstwerk thuis ophalen en leveren vervolgens het ingelijst werk terug aan huis. Handig!

Stel jouw kader samen en plan uw pickup in

4 tips voor het inlijsten van jouw kunstwerk

1. Maatwerk zorgt voor een perfecte uitstraling. Een kader op maat is essentieel om het kunstwerk tot zijn recht te laten komen. Perfecte match tussen het werk, kleur van de lijst en eventuele ruimtes tussen werk en kader geeft een enorme meerwaarde.

2. Kies een lijstkleur die de stijl van het kunstwerk complimenteert. De meest populaire kleuren zijn zwart, wit, hout, goud en zilver.

3. Ga voor een passe-partout: Een passe-partout is een stuk karton of papier dat tussen het kunstwerk en de lijst wordt geplaatst. Het biedt een aantal voordelen, zoals het vergroten van de uitstraling van het kunstwerk, het beschermen van het kunstwerk tegen schade, en het creëren van een unieke look.

4. Kies een glassoort die de juiste bescherming biedt. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar: Standaardglas, gematteerd glas en UV-beschermd glas.

  • Standaardglas is de goedkoopste optie - biedt de minste bescherming en is breekbaar.
  • Gematteerd glas biedt meer bescherming tegen reflectie, maar het kan het kunstwerk ook 'doffer' maken.
  • UV-beschermd glas biedt de beste bescherming tegen zonlicht en verkleuring.
Fotos blogberichten 2 1

Klaar om te starten?

Wil jij jouw kunstwerk professioneel laten inlijsten? Dan zijn wij bij Justframeit dé geschikte partner in Aalst. Naast ons uitgebreid assortiment aan materialen en kleuren, ophaal- en verzendservice en uitstekende klantenservice - hebben we correcte prijzen voor het juiste vakmanschap.

Contacteer ons of bestel vandaag online voor jouw inlijsting in Aalst! Wij kijken er alvast naar uit.