Justframeit babyfoto 600x600

Je babyfoto’s een tweede leven inblazen

Een babyfoto laten inkaderen is kinderspel en kan helemaal online. Een kader op maat incl. print binnen 3 – 5 werkdagen aan huis geleverd. Lees hier meer.

Iedereen heeft wel een iconische babyfoto die jij je zo voor de geest kan halen. Je snoezige gezichtje vol met choco of een professionele foto in een studio. De mogelijkheden zijn eindeloos en elke foto is even nostalgisch geladen. Deze foto’s liggen vaak stof te verzamelen in een doos op zolder of in een fotoalbum in de onderste lade. Laat jouw favoriet inkaderen en geef je foto een tweede leven aan de muur.

Tip: Een ingelijste babyfoto is een ideaal geschenk voor Moedertjesdag of Vadertjesdag.

Een babyfoto laten printen en inkaderen? Dat kan!

Bij justframeit.be hebben we jaren van ervaring. Ons team van experten kan elke babyfoto voor jou inkaderen. Digitaal of analoog, wij zorgen voor een frame op maat. Voor een analoge foto bezorgen wij jou een reeds gefrankeerde postdoos aan huis. In onze online service kan je een foto uploaden om het beoogde resultaat te bekijken. Voor een digitale foto upload jij het bestand online. Wij voorzien een high quality print op het door jou gekozen formaat.

Je analoge foto in een frame op maat? Dat is kinderspel.

Terug naar overzicht