Schermafbeelding 2023 12 06 123619

Laat je mooiste momenten inlijsten: 5 tips voor het uithangen van je kerstherinneringen

Hier volgen enkele tips voor het inlijsten van je kerstherinneringen:


1. Kies de juiste lijst: De lijst die je kiest moet de foto aanvullen en de algehele uitstraling versterken. Je kan kiezen voor een traditionele houten lijst of voor iets moderners zoals een metalen lijst. Zorg ervoor dat de lijst de foto zelf niet overheerst. Nog geen idee wat je wilt, ontdek de collectie op onze website.

2. Denk aan de passe-partout: De passe-partout zorgt voor een extraatje bij je foto. Het kan een geweldige manier zijn om contrast toe te voegen en de foto te laten opvallen. Voor kerstfoto's kan je kiezen voor een rood of groen passe-partout dat past bij het feestelijke thema.

3. Vergeet het formaat niet: Zorg ervoor dat je het juiste formaat lijst kiest voor je foto. Als de lijst te klein is, past de foto niet goed, en als hij te groot is, kan hij er onhandig uitzien. Meet jouw foto op voordat je een lijst gaat kopen, zodat deze perfect past.

4. Mix en match: Als je meerdere vakantiefoto's hebt die je wilt tentoonstellen, kun je overwegen om verschillende lijsten te mixen en te matchen om een gallery wall te creëren. Je kan zelfs wat feestelijke decoraties zoals slingers of lichtjes toevoegen om het extra speciaal te maken.

5. Maak het persoonlijk: Wees tot slot niet bang om je ingelijste foto's een persoonlijk tintje te geven. Je kan de datum of andere speciale details toe te voegen die de foto nog meer betekenis geven.

Het inlijsten van je kerstherinneringen is een geweldige manier om die dierbare momenten voor de komende jaren te bewaren. Door de juiste lijst, passe-partout, formaat en persoonlijke toets te kiezen, kan je een prachtige display creëren die elke keer dat je ernaar kijkt vreugde en warmte in jouw huis brengt. Fijne feestdagen!

Tip: Maak een gallery wall met kerstherinneringen van de voorbije jaren.


Terug naar overzicht